Surprise Lordin ensimmäinen kilpailu Reima Kuislan tallissa jäi Oulussa näkemättä. Kaksinkertaisen Suomen mestarin ohjastaja Jorma Kontio putosi kärryiltä ja Surprise Lord pääsi irti.

Pekan (Korpi) hevonen (Arctic Muscles) töytäisi yllättäen meitä, kärryt keikahti ja tipahdin hevosen ja kärryjen väliin. Sitten kärryt menivät ylitseni. Toivottavasti hevoselle ei käynyt mitään, itsellä saattaa aamulla kolottaa, mutta onneksi ei tapahtunut mitään isompaa”, Kontio kommentoi tapahtunutta tuoreeltaan Lauri Hyvösen tekemässä ratahaastattelussa.

Surprise Lord juoksi radalla viitisen kierrosta ennen kun se saatiin kiinni. Tämänhetkisten tietojen mukaan sekä mies että hevonen selvisivät uhkaavasta tilanteesta vaurioitta. Surprise Lord jäi lähdöstä pois.

Oulun Number One -kisan voiton vei Venice.

Kontio palasi kärryille jo seuraavassa lähdössä ja otti voiton Rim Bay Kickapoon rattailla.

Surprise Lordin omistaja-valmentaja Reima Kuisla kertoo vievänsä Surprise Lordin maanantaina klinikalle. “Vasemman takajalan polven sisäpuolelle on tullut isoja vertavuotavia haavoja. Huomenna sunnuntaina nähdään onko jaloissa turvotuksia ja hevonen täytyy nyt tutkia tarkoin”, Seinäjoen raviradan tallialueen ravintola Aisakellossa lähtöä seurannut Kuisla kertoo.

Kuisla ei itse tilanteesta hätkähtänyt. “Tämä on raviurheilua. Otetaan Surprise Lordin kanssa kesällä muutama isomman lähdön voitto niin kaikki tämä unohtuu”, Kuisla toteaa.

Artikkelia tarkennettu kello 18.32 Surprise Lordille aiheutuneiden vaurioiden osalta.