Hevosurheilu ja 7 oikein –lehteä asiakkaillemme jakava Posti on ilmoittanut yleisesti lehtien jakelun viivästyneen vallitsevasta suuresta lumimäärästä johtuen. Kaupan päälle tilauksiin tuleva digilehti auttaa silloinkin, jos lehti ei saavu ilmestymispäivänä.

Keskiviikkoisin ja perjantaisin ilmestyvä Hevosurheilu sekä perjantaisin ilmestyvä 7 oikein –lehti kulkevat asiakkaille Postin välityksellä. Esimerkiksi viime viikon perjantain 7 oikein –lehden jakelussa oli ongelmia erityisesti pääkaupunkiseudulla.

Mikäli lehti ei saavu ilmestymispäivänä perille, lehtiyhtiö suosittelee toimittavan seuraavasti.

”Jos asiakas ei saa lehteä ilmestymispäivänä, silloin nopein tapa reklamaatiolle on lähettää meille sähköpostia osoitteeseen tilaukset@hevosurheilu.fi”, Katja Majuri asiakaspalvelusta vinkkaa.

Hevosurheilun ja 7 oikein -lehtien asiakaspalvelu palvelee maanantaista perjantaihin klo 8-16.

Hevosurheilun 95-vuotisjuhlavuoden ja 7 oikein -lehden 30-vuotisjuhlavuoden kunniaksi digilehti sisältyy tilauksiin. Kaikki tilaajat saavat sen kaupan päälle.

Digilehden voi lukea missä päin maailmaa tahansa. Kätevästi digilehteä lukemaan pääsee lataamalla Hevosurheilun Apin sovelluskaupasta. Palveluun kirjaudutaan asiakasnumerolla, joka löytyy paperilehden osoitetiedoista postitoimipaikan jälkeen tai tilauslaskustasi (kirjoita asiakasnumero ilman ensimmäisiä nollia). Postinumero toimii salasanana.

Lehdet pääset tilaamaan tästä.