Keskiviikon Toto65-kierroksen toiseksi pelatuin hevonen jää pois autorikon takia.

Antti Ojanperän valmentama hevonen on ollut tuloillaan, mutta Vermon startti ei toteudu kuljetuskaluston rikkoutumisen takia.

”Meni laakeri vasemmasta takapyörästä, Viitasaarelle päästiin”, Antti Ojanperä harmittelee.

Autossa oli jo ongelmaa Ojanperän edellisellä Vermon reissulla, kun paluumatka viivästyi vähän samasta syystä.

Josveis on kuitenkin kuntonsa puolesta tuloillaan, ja mikä tässä tilanteessa oleellista, suunniteltu kylmäveriottelun karsinta ei ole estymässä, koska poisjäännin syy on autorikko.

”Mie tykkään, että hevonen on tosi hyvässä kunnossa, tai ei terävimmillään, mutta tuloillaan ennemminkin.”

Josveis oli vasta hiljattain palannut radoille pitkän tauon jäljiltä ja se sijoittui tammikuussa Joensuussa lupaavasti kolmanneksi.

”Kyllä sen huomasi, että se oli nasakan tuntuinen, ihan myönteinen. Omistajan kanssa oli silloin viime startin jälkeen puhetta, että kun vaan päästään jonnekin kilpailemaan, pääsisi käymään vaikka Ranskassa. Mutta siinä on monta hevosta ja sinne Teivoonkin pitäisi ensin päästä”, Ojanperä hymähti.

Ojanperällä oli tuloillaan kiintoisa viikko, kun esimerkiksi lauantaina on mielenkiintoisia starttareita.

”Olisi vaan ollut kiva aloittaa viikko jo Vermosta.”

Antti Ojanperä sanoo, että tallin tähtihevosista Jokivarren Kunkun puikkoluu on operoitu. ”Hyvä, että saatiin se asia pois päiväjärjestyksestä”, valmentaja sanoo. ”Vietiin hevonen Jukka Houtulle maanantaina, ja hankoside oli hyvän näköinen. Parin viikon päästä päästään kävelyttämään ja 6-7 viikon päästä normaaliin valmennukseen. Uskon, että sen starttiintulon kanssa menee toukokuun loppupuolelle.”