Keskikesällä ravisesonki on kuumimmillaan. Keskiviikon kaksoisnumero paketoi paitsi Kouvolan tapahtumat, katsoo vankasti tulevaan Nordic Kingiin.

Värikäs Kymi GP on takana. Kouvolassa puhutti paitsi päälähdön juoksunkulku, myös ikävä hevoskuolema kesken Toto76-kohteiden. Nämä tapahtumat ovat osa elämää, mutta onneksi vastaavia tilanteita sattuu harvoin, sillä ravikilpailuissa kuolee vain 0,05 prosenttia hevosista.

Hevosmiehen juuret. Mitä ne tarkoittavat Costellon valmentajan Ville Herttuan tapauksessa? Hevosurheilu ennakoi Nordic Kingiä Kuukauden henkilönä esiteltävän Herttuan matkassa hänen kotikonnuillaan.

Powerparkin Toto76:een lehti rakentaa pyydyksen kahden varman varaan. Katso HU:n systeemin tukipilarit. Kaksoisnumerossa on vihjeitä ja lähtölistoja ensi keskiviikon Vermon raveihin saakka. Vain Joensuun ensi tiistain listat ja tipsit puuttuvat ravien ilmopäivästä johtuen.

Lehdestä löydät muun muassa myös artikkelit kepparibuumia nostattavista näköiskeppihevosista, itseoppineesta Nuncion hierojasta Hannu Javanaisesta ja ratsurouvan tinder-matchista, kesä kun on rakkauden aikaa.

Tilaa Hevosurheilu tai osta näppärä näköislehti.

Ensi viikolla Hevosurheilu ilmestyy normaalisti keskiviikkona ja perjantaina.