Jasmiina Aho päätti lähteä Just A Flirtillä Mikkelin sijasta Bodeniin, ja sai sillä tavoin myös Hannu Torvisen hevoselle kuskiksi.

Just A Flirt vakuutti viime startissaan Vermossa voittamalla pystyyn hirmuajalla 11,4. Tänään se on kymppiradasta huolimatta Mäster Gustafs Pokalin karsinnan suuri ennakkosuosikki Bodenissa, ja jos kaikki menee hyvin, se juoksee illan päätteeksi finaalin 100 000 kruunun ykköspalkinnosta.

”Monesti on Bodenissa käyty, ja viimeksi ei tullut kuin terveisiä. Olikohan se Åke Lindblom kun ajoi Nobodypaymybillsiä Björnkampenissa ja halusi, että riisutaan kengät pois. Minua hirvitti, kun kotona oli vielä täysi talvi ja sillä pitkät hokit alla, ja kiitolaukkaahan se meni jo paljon ennen kuin auto irtosi”, Jasmiina Aho muistelee.

Tällä kertaa häntä mietityttää vain takarivin lähtöpaikka lyhyessä ryhmässä.

”Mieluummin olisi eturivistä lähtenyt. Saa nähdä, mitä hevonen tekee, kun Hannu (Torvinen) halusi vielä kokolaput. Murffilappu tällä on ollut ennenkin toisella puolella, mutta nyt se ei näe kuin eteenpäin. Toivottavasti lähtevät edestä niin reippaasti, ettei tarvitsisi hirveästi kiinni pitää”, Jasmiina pohtii.

”Jos kaikki menee hyvin ja finaaliin päästään, uskon toisen startin samana päivänä olevan vahvalle hevoselle pelkästään etu.”

”Finaali ajetaan volttilähtönä. Edellinen voltti ajettiin vuosi sitten Cartivet Meetingin finaalissa, ja siinä tuli laukka. Startti samana päivänä alla voisi auttaa keskittymään lähtemiseen”, Aho toivoo.

Alun perin hän oli lähdössä Just A Flirtillä viime lauantaina Mikkeliin, mutta edellisen Vermon startin ajanut Hannu Torvinen ei olisi sinne päässyt, kun Parvelan Retu juoksi samaan aikaan Porissa. Kesken toisen kuskin etsinnän tuli vinkki isopalkintoisesta Bodenin lähdöstä, josta Jasmiina innostui.

”Laitoin heti Hannulle viestiä, lähtisikö hän kuskiksi. Hannu vastasi, että saattaisipa lähteä.”

”Sillä lailla meni hyvin, että matkustusrajoitukset kiristyy vasta ensi viikolla. Huomisaamun ensiapukurssin kuitenkin varotoimena peruin”, Jasmiina Ajo mainitsee.

Just A Flirtin karsinta ajetaan Bodenin torstairavien 4. lähtönä kello 20.20. Se käynnistää T64-pelin, jossa on 170 000 euron jackpot. Finaali ajetaan 10. lähtönä 22.35.