Vuodesta 2011 sekä Lappeenrannan että Mikkelin raviratayhtiöitä johtanut Kari Tiainen siirtyy 1.10.2018 alkaen päätoimisesti Mikkelin Ravirata Oy:n toimitusjohtajaksi.

“Mikkelin raviradalla toteutetaan vuonna 2019 merkittävä kaviouran perusparannusremontti, jonka suunnittelu on jo käynnissä. Haluamme, että Kari Tiainen on tuossa projektissa 100-prosenttisesti mukana”, kertoo Mikkelin Ravirata Oy:n hallituksen puheenjohtaja Markku Kakriainen hallituksen päätöksen perusteista radan tiedotteessa.

“Toisena tärkeänä tekijänä on St Michel -ravitapahtuma. Se on vuosikausia ollut Mikkelille ja koko suomalaiselle hevosurheilulle tärkeä tapahtuma, minkä kehittämiseen tarvitaan raviradan toimitusjohtajan työpanosta entistä enemmän”, Kakriainen toteaa.

Toimitusjohtaja Kari Tiainen on samoilla linjoilla.

“St Michel -tapahtumassa näen valtavasti potentiaalia ja sen kehittäminen on tärkeää niin raviurheilun kuin Mikkelin alueenkin kannalta. Mikkelissä on raviurheilun arvostus pitkälti St Michelin ansiosta korkealla tasolla. Tämän vuoden St Michel -ravit onnistuivat hyvin. Tapahtuma keräsi yli 22 000 hengen yleisömäärän. Mm. pääministeri Juha Sipilä vietti tapahtumassa koko sunnuntaipäivän.”

“Rata oli erinomaisessa kunnossa ja 117 hevosta, 43 prosenttia kaikista kilpailleista hevosista juoksi oman ennätyksensä”, Tiainen iloitsi.

“Ravirata haluaa omalta osaltaan panostaa myös lisää Kalevankankaan alueen yhteistyön kehittämiseen, koska tällaisia puitteita ei ole missään muualla Suomessa”, Kari Tiainen sanoo.

Hallituksen puheenjohtaja Markku Kakriainen mielestä kahden radan toimitusjohtajuuksien yhdistämisen on ollut ennakkoluulotonta ja yhteistyö Lappeenrannan kanssa on sujunut hyvin.

“Mutta olemme hallituksessa käydyn perusteellisen arvioinnin jälkeen päätyneet siihen, että tarvitsemme Kari Tiaisen ammattitaidon ja ajan kokonaan kehittämään Mikkelin raviradan toimintaa, sillä esimerkiksi St Michel -tapahtuman osalta ‘timantti on vielä hiomatta’.”