Nordic King on takana, Viesker-ravit ja Suur-Hollola-ajo edessä. Tästä ja paljon muusta kertoo keskiviikon Hevosurheilu.

Torstaina Vieskerin 30-vuotissyntymäpäiväraveihin osallistuu muun muassa voitokas nousukas Hymynvirne, jonka emä Hymyhuuli juoksi aikanaan Vieskeriä vastaan. Millainen hevonen on kanssakilpailijoilleen alituisen uhan muodostaneen Hymynkareen pikkuveli Hymynvirne, vastaamassa valmentaja Tero E. Mäenpää.

Niki Finnström työskentelee avopuolisonsa Christa Packalénin tallilla. Tällä viikolla edessä on uusi haaste, kokelasohjastajien EM-kisat Espanjassa. Lähikuva-artikkeli paljastaa Finnströmin mietteet suhtautumisesta asiakaspalveluun.

Kuinka sujuivat ravit Powerparkissa ja Kokemäen juhannuksen kaksipäiväisissä? Entä mitä kokemuksia jäi ensi kertaa totoa myyneelle henkilölle Teivossa? Mikä on päivän tilanne tunnistusjupakassa? Mitä kuuluu kolminkertaiselle ravikuningattarelle I.P. Vipotiinalle? Näihin ja moniin muihin kysymyksiin vastaa tuore keskiviikkolehti.

Hevosurheilun 95-vuotisjuhlavuoden ja 7 oikein -lehden 30-vuotisjuhlavuoden kunniaksi digilehti sisältyy tilauksiin. Kaikki tilaajat saavat sen kaupan päälle. Digilehden voi lukea missä päin maailmaa tahansa ja lukemaan pääsee kätevästi lataamalla Hevosurheilun Apin sovelluskaupasta.

Palveluun kirjaudutaan asiakasnumerolla, joka löytyy paperilehden osoitetiedoista postitoimipaikan jälkeen tai tilauslaskustasi (kirjoita asiakasnumero ilman ensimmäisiä nollia). Postinumero toimii salasanana.