Kotimaisen raviurheilun näyteikkuna Suur-Hollola-ajo on ovella ja perjantain Hevosurheilu pureutuu Jokimaan kolmepäiväiseen viikonloppuun.

Venice on kirjoittanut suomalaista ravihistoriaa lukuisilla suurkilpailuvoitoillaan, joiden kruunuihin eittämättä kuuluu viime vuoden Suur-Hollola-ajon ykkössija. Unohduksiin eivät jää Venicen kaikki kilpailut ajaneen ohjastajamestarimme Mika Forssin liikutuksen hetket Jokimaan podiumilla. Nähdäänkö sama valjakko juhlinnan kohteena tänä vuonna?

Venicen omistaja Heikki Korhonen ilmoitti, että hevonen on tehnyt niin suuren työn, että palkinnoksi tekemästään urasta hevonen on saamassa jo ensi vuonna mammalomansa ja eläkepäivänsä, joten tämän vuoden Suur-Hollola-ajo on jäämässä Venicen viimeiseksi.

Lue perjantain Hevosurheilusta ajankohtaiset uutiset hevossiirroista, rahanpesulaista ja rikkinäisestä satulasta aiheutuneesta kiistasta.

Lehdessä myös Suomen Hippoksen uuden eläinlääkärin Reija Junkkarin ajatuksia, Eri-Aaronin Patsaskilpailun taustat, muistelot Suur-Hollola-ajon legendaarisesta menestyjästä Speedy Butchista ja vihjepaketit ensi keskiviikkoon asti Suomen kesäsesongin raveihin.

Tilaa Hevosurheilu kotiisi tai osta näppärä näköislehti.