Vivahteikkaiden vaiheiden Elitloppet on takana, mutta keskustelu kisasta jatkuu kiivaana.

Karsintaykkösen Readly Expressin poisjäänti tovi ennen finaalia jätti jälkensä dramaattiseen Elitloppetiin. Suomalainen Next Direction saavutti finaalipaikan, mutta joutui loppukilpailussa vastustajan häiritsemäksi. Millaisten vaiheiden jälkeen voittajaksi julistettiin ranskalainen yllätysnimi Dijon? Kaksoisnumero niputtaa tapahtumarikkaan viikonlopun vaiheet ja kertoo, mitä kuuluu Pohjoismaiden Hall Of Fameen ensimmäisenä suomalaisena valitulle Jorma Kontiolle.

Neuvonta-artikkelissa pohditaan, onko luuliika harvinainen mörkö vai ei. Pääasiassa se vaivaa nuoria hevosia.

”Hevosta on aina katsottava kokonaisuutena. Jos jokaisen kolhun seurauksena laittaa varsan huiliin, lopputuloksena on heikompi hevonen”, eläinlääkäri Jukka Houttu sanoo.

Ratsastuksessa tutustumme Juho Noriloon. 28-vuotias esteratsastaja ja valmentaja kertoo, että tähtäin on yhä korkealla ja paljastaa suurimman kehityskohteensa.

Hevosurheilu palvelee sekä printti- että digituotteena.

Hevosurheilun 95-vuotisjuhlavuoden ja 7 oikein -lehden 30-vuotisjuhlavuoden kunniaksi digilehti sisältyy tilauksiin. Kaikki tilaajat saavat sen kaupan päälle. Digilehden voi lukea missä päin maailmaa tahansa ja lukemaan pääsee kätevästi lataamalla Hevosurheilun Apin sovelluskaupasta.

Palveluun kirjaudutaan asiakasnumerolla, joka löytyy paperilehden osoitetiedoista postitoimipaikan jälkeen tai tilauslaskustasi (kirjoita asiakasnumero ilman ensimmäisiä nollia). Postinumero toimii salasanana.

Tällä viikolla Hevosurheilu ilmestyy helatorstaista johtuen kaksoisnumerona. Ensi viikolla lehti ilmestyy normaalisti kahdesti viikossa keskiviikkona ja perjantaina.