Keskiviikon Hevosurheilun pääjutussa esitellään Sekottaja, yksi kuningatarkisan suosikeista ja armoitettu stayerhevonen.

Kuusi vuotta sitten Mika Kallio haki kotipihaan Sekottajan. Hänellä oli Tiina-vaimolta lupa hankkia hevonen, mikäli se vakuuttaa koeajossa. Mitä Kallio vastasi, kun vaimo kysyi, ajoiko tämä hevosen ennen hankintapäätöstä? Lue koko tarina keskiviikon lehdestä.

Heikki Parviaisella on pitkät perinteet kuninkuusravimenestyjänä. Tänä vuonna hän ja poikansa Antti ovat valmistaneet suomenhevosten ykköstapahtumaan I.P. Lentoa, joka sai voimainkoitokseen mukaan myös poikansa Tuli-Ritarin.

”Kuninkuuskisa on tänä vuonna kivenkova ja tasainen, mutta meillä on nyt sellainen tunne, että Lentokin voisi olla siellä ainakin kärkipäässä”, Antti Parviainen sanoo.

Kuningatarkandidaatti Saaga S:n suvun syövereihin lukijat tutustuttaa Anna-Liisa Leikkola, jonka ensimmäisestä ajamastaan ravikilpailuvoitosta on aikaa 70 vuotta.

Ajankohtaisissa uutisissa luomme katsauksen starttihevosten määrän vähenemiseen, joka huolestuttaa keskusjärjestöä ja hevospeliyhtiötä.

Kauhavalaisen Team Helapään huoleton kuninkuusravimatka asuntoautoksi muuttuneella bussilla kohti Joensuuta alkaa torstaina. Helapää kakkosen kunkkarimatkan onnistumista voi seurata myös Hevosurheilun verkkosivuilla.

Tilaa Hevosurheilu kestona.

Tai osta näköislehti.