Mitä tulee muistaa tämän kriteriumeista? Kuka on voittanut omistajana sekä suomenhevosten että lämminveristen kriteriumin? Ja millainen on ensi viikonlopun suuren UET Grand Prixin suosikki Face Time Bourbon?

Lauantaina Vermossa ajettavan Eurooppaderbyn ranskalainen suosikki Face Time Bourbon voi valmentaja Sebastian Guaraton mukaan ”ekstrahyvin”.

”Hevonen on hyvän tuntuinen ja odotukset ovat lauantaina suuret”, Guarato kertoo.

Kasvattaja ja osaomistaja Rainer Engelke jos kuka tietää, mistä hänen hevosensa on tehty. Keskiviikkolehti kertoo Engelken arvion asiaan ja miten hevosen kanssa yhteistä taivalta katsoo ohjastaja Björn Goop.

Tuoreella kriterium-voittajalla Parvelan Retulla ja UET GP:n toisella suomalaisosallistujista, Lewis Alella, on sama osaomistaja, Ismo Koskinen. Miten Koskinen koki viime viikonlopun kriteriumin ja mitkä ovat odotukset tulevasta Vermon viikonlopun kohokohdasta?

Lue keskiviikkonumero, niin tiedät.

Hevosurheilu palvelee sekä printti- että digituotteena.

Hevosurheilun 95-vuotisjuhlavuoden ja 7 oikein -lehden 30-vuotisjuhlavuoden kunniaksi digilehti sisältyy tilauksiin. Kaikki tilaajat saavat sen kaupan päälle. Digilehden voi lukea missä päin maailmaa tahansa ja lukemaan pääsee kätevästi lataamalla Hevosurheilun Apin sovelluskaupasta.

Palveluun kirjaudutaan asiakasnumerolla, joka löytyy paperilehden osoitetiedoista postitoimipaikan jälkeen tai tilauslaskustasi (kirjoita asiakasnumero ilman ensimmäisiä nollia). Postinumero toimii salasanana.