Hevosurheilun keskiviikkonumero perkaa Teivon ikäluokkakatselmukset, Lexingtonin vilkkaan hevosviikon vaiheet sekä esittelee Nikulan raviradan johtajan Jyri Ahosen.

Kriteriumeissa riitti kaikkine vaiheineen tapahtumia kerrakseen ja puhuttavaa vielä pitkäksi aikaa. Voittajat saatiin selville, ja seremoniapaikalla kunnioitettiin sekä Sirukassonin että Lewis Alen taustajoukkoja.

Lexingtonin hevosviikko oli myös tiiviissä seurannassa Kentucky Futurityn ja oheislähtöjen tiimoilta. 6-vuotias ruuna Homicide Hunter (Mr Cantab) juoksi ME-ajan 07,6a ja siirsi Sebastian K:n lukemat historiaan.

Kaustinen isännöi ensi viikon maanantaina Magic Mondayta yhdessä Kouvolan kanssa. Keskiviikkolehti esittelee Nikulan uuden raviratapomon Jyri Ahosen.

Uuden raviratapomon työ ja harrastus vaihtoivat paikkaa hänen aloittaessaan Nikulassa. Kauhavalainen Ahonen asuu niin lähellä ravirataa, että kuulutukset kuuluvat kotiin ja raviohjastaja Panu Ahonen pitää pikkuveljensä muutenkin lajin tuulista informoituna.

”Nuorisotyön merkitystä ei voi missään lajissa liikaa korostaa. Raviurheilussa siihen on satsattava tosissaan, sillä vain sitä kautta saamme uutta väkeä radoille. Jos lapset viihtyvät, niin koko perhe tulee raveihin”, Jyri Ahonen sanoo.

Mihin muihin seikkoihin autourheilun parista ravimaailmaan siirtynyt Jyri Ahonen on kiinnittänyt katseensa? Lue lisää keskiviikkolehdestä.

Ajankohtaisuutisissa kerromme muun muassa, että raviurheilun maanantaisessa tulevaisuustapaamisessa painotettiin yhteistyön tekemistä ja sekä lajin tähtien merkitystä.

Hevosurheilu palvelee sekä digi- että printtiversiona.