Talvimeetingin huipennus on ovella. Perjantailehti aprikoi, mikä on huippuravureiden tilanne h-hetken alla.

Hevosurheilu on seurannut tapahtumia Ranskassa Prix d’Amériquen lähestyessä. Voittaako päälähdön Readly Express, Belina Josselyn, Bold Eagle, Propulsion vai joku muu? Timo Nurmoksen valmentama Readly Express on monen suosikki. Jean-Michel Bazire uskoo taas vankasti valmentamansa Belina Josselynin mahdollisuuksiin.

Perjantailehti valottaa niinikään Ranskan championin Baziren lähiajan suunnitelmia, väsymys kun meinaa väkisin painaa ikiliikkujen otteissa.

Paljon tapahtuu myös Suomessa. Lappee isännöi viikon Toto75-kierrosta lauantaina. Yksi kierroksen luottohevosista on Ossi Nurmosen valmentama Roberto Diver, jonka esittelemme lähikuvajutussa.

Osa tämän päivän hevoskasvattajista on ihmisiä, joilla ei ole omia puitteita tammojen ja varsojen pitoon. Lehti kysyy, mistä tilat tämän päivän ”kaupunkikasvattajille”?

Ajankohtaisuutisissa Ranskan keskusjärjestön pomo suomii ravien tilannetta, että Ranska ei pärjää raveineen yksin.

Ratsastuksessa Personal trainer –juttusarjassa vuoron saa Hyvinkäällä asuva eläinlääkäri ja kouluratsastaja Maria Pyykönen.

“Avainviestini ratsastajille on, että kun hevonen muuttuu huonoksi tai se on huomattavan vino, siihen on hyvin harvoin pelkästään ratsastuksellinen syy”, Pyykönen sanoo.

Hevosurheilu palvelee sekä printti- että digiversiona.