Kilpailuhenkinen juankoskelainen eläkeläinen Jaakko Mikkonen arvostaa valmennuksessa pehmeitä arvoja. Kopran Suharin hän on vienyt Toto76-finaalivoittajaksi asti.

Viime kesänä Savonlinnan paikallisraveissa tulleen loukkaantumisen jälkeen Jaakko Mikkonen päätti kokeilla vielä kerran omaa kengityskikkaa.

“En olisi koskaan uskonut tällaiseen muutokseen. Toiveet oli jo haudattu, kun viime syksynä jouduttiin aloittamaan aivan nollasta”, Mikkonen sanoo Kopran Suharin kehityksestä, johon on auttanut myös shiatsu-hieronta.

Keskiviikkolehti kertoo Kopran Suharin ja Ekolokilla suuren yleisön tietoisuuteen tulleen Jaakko Mikkosen hevosten päivän tilanteen.

Lähikuvajutussa esiteltävän Stoneisle Oceanin voitto Solvallassa meni sen sijaan Pilkanmaalla valmentavan Isto Kuisman ihon alle.

”Olen pitkään toivonut, että joskus olisi jotakin myös Ruotsinkin puolella, vaikkei Suomesta tarkoitus olekaan enää pois lähteä”, Kuisma sanoo.

Turun Metsämäessä rata pidetään kunnossa hevin voimalla, kiitos ratamestari Mika Ahtiaisen.

Lumiravit olivat menestys, vaikka koko kilpailut olivat vesittyä. Lue lisää keskiviiikkolehdestä, jossa kerromme myös tunnistusskandaalin viime päivien vaiheet ja muut ajankohtaisasiat.

Tutustu Hevosurheilun maailmaan.