Entiset ja nykyiset ponimenestyjät nousevat keskiviikkolehdessä esille, niin 14 kertaa poneilla voittanut Suomen nopein kuski Iikka Nurmonen kuin päämäärätietoisesti valmentava ja kilpaileva Bea-Noora Kyynäräinen.

Häikäisevän juoksun St Michelissä tehnyt Next Direction nosti Nurmosen valokeilaan sunnuntaina Mikkelissä. Perkasimme vauhtijuhlan annin keskiviikkolehteen nautittavaksi uudelleen ja uudelleen.

”Se, mikä ratkaisi, oli, että hevonen oli näin loistava”, Nurmonen niputti St Michelin yhdessä Timo Hulkkosen kera tekemineen varustemuutoksineen.

Entä millainen on ollut paljon ponimontéssa paljon kilpailleen mäntsäläläisen Bea-Noora Kyynäräisen tie nelijalkaisten pariin? Ketä hän fanittaa ja mitä hän ei voi sietää?

”Voittaminen on parasta”, Kyynäräinen ilmoittaa. ”Ponit antavat sellaista voimaa, että aina jaksaa lähteä treenaamaan ja kisoihin. ”

Lehti kertoo ajankohtaiset uutiset, valottaa mitä kuuluu Briso-hevosista sekä Juppe Hoosta tutulle Jorma Komulaiselle ja millaiseen järjestykseen hevoset asettuvat Toto75-rankingiin Joensuun Linnunlahden lauantairaveissa.

Hevosurheilu palvelee sekä printti- että digituotteena.

Lehden tilauksiin sisältyy digilehti, jonka voi lukea missä päin maailmaa tahansa lataamalla Hevosurheilun Apin sovelluskaupasta.

Palveluun kirjaudutaan asiakasnumerolla, joka löytyy paperilehden osoitetiedoista postitoimipaikan jälkeen tai tilauslaskustasi (kirjoita asiakasnumero ilman ensimmäisiä nollia). Postinumero toimii salasanana.