Keskiviikon Hevosurheilu esittelee Attack Diablon, tuoreen montén Suomen mestarin, joka starttaa torstaina Porissa lämminveristen Suurmestaruudessa.

“Tapio sen keväällä keksi, että tällä voisi kokeilla montéa”, sanoo Elina Kuisma, Attack Diablon hoitaja Tapio Mäki-Tulokkaan tallilta.

Hienosti on vauhdikas 8-vuotias hevonen kulkenut. Se on noussut elämänsä vireeseen, voittanut muun muassa Killerin Eliitin ja viikonloppuna montémestaruuden.

Keskiviikkolehti niputtaa St Michelin tapahtumat Heavy Soundin voittamasta päälähdöstä alkaen. Mitkä olivat tunnelmat suomalaisleirissä St Michelin jälkeen? Entä mitä muuta suomalaisittain kiinnostavaa kuin luottotyöntekijä Anu Niskanen löytyy Alessandro Gocciadoron menestystallin taustalta?

Esittelyssä myös oppilas-EM:iin suuntaava pilvenmäkeläisohjastaja Iivari Nurminen. Äänessä-palstalla on Mikkelistä bongattu hevosenhoitaja Marja Ahonen, joka tuo Ruotsista Mattias Djuselta kaksi Juha Vidgrénin hevosta Einari Vidgrénin muistoajoon.

Maarianhaminan ravit ovat kesäinen tapahtuma Ahvenanmaalla. Hevosurheilu kävi toissaviikolla paikalla Ålandstravetin kaksipäiväisissä kilpailuissa selvittämässä, millä mielin mannermaalta on Maarianhaminaan matkattu.

Mukana vihjepaketit muun muassa keskiviikoksi Vermoon, torstaiksi Porin Suurmestaruus-raveihin, perjantaiksi Einari Vidgrénin muistoajoihin ja lauantaiksi Joensuuhun.

Hevosurheilu palvelee sekä digi- että printtiversiona.