Nimensä mukaisesti tulinen ja lennokas keskiviikkolehden lähikuvahevonen Liisan Tulilintu on kevyt juoksijatyyppi räjähtävällä rytminvaihdoskyvyllä.

Tamman ohjelmassa on viikon aikana maanantaina jalostusarvostelu ja perjantaina Helätin-ajo. Mitä valmentaja Harri Kotilainen miettii mahdollisesta kuningatarkilvasta hevosella, joka auton takaa eturivistä lähtee lähes sananmukaisesti lentoon? Kuinka hyvänä hevosena valmentaja sitä ylipäätään pitää? Ylivieskan Helätin-ajoon hevoselle osui sille sopiva takarivin lähtöpaikka.

Keskiviikkolehti kertoo, mitä kuuluu valmentajavelhon maineessa olevalle Jouko Pärssiselle. Lahden Kärpäsestä taipaleensa aloittanut Pärssinen kuuli Euroopasta seireenien kutsun ja tarttui tilaisuuteen. Ensin osoite oli Saksassa Tapio Suomisella, sitten tie vei Ranskaan ja Ruotsiin.

Ranskassa hän sai käsiinsä yhden elämänsä hevosista. Plumona R.S. oli tuon ajan parhaita tammoja.

”Suomisen hevoset lähtivät takaisin Saksaan, mutta minä meinasin, etten lähde täältä mihinkään. Istuin Cagnes-Sur-Merissä valjasarkun päällä 42 frangia taskussani, ja vähän mietin, että mitenköhän tässä pärjätään. Samana päivänä Pariisista tuli ruotsalainen kaveri hevosensa kanssa, ja hän kysyi, voisinko vähän kokeilla tammaansa, joka ei oikein pelittänyt”, Pärssinen kertoo.

Lue Pärssisen koko tarina keskiviikkolehdestä, jossa raportoimme myös raviurheilun maailman konferenssista, kaarrekallistusten kehityksestä, Kainuu- ja Kirppu-ajosta sekä vihjaamme ravit keskiviikosta lauantaihin.

Hevosurheilu palvelee sekä printti- että digituotteena.

Hevosurheilun 95-vuotisjuhlavuoden ja 7 oikein -lehden 30-vuotisjuhlavuoden kunniaksi digilehti sisältyy tilauksiin. Kaikki tilaajat saavat sen kaupan päälle. Digilehden voi lukea missä päin maailmaa tahansa ja lukemaan pääsee kätevästi lataamalla Hevosurheilun Apin sovelluskaupasta.

Palveluun kirjaudutaan asiakasnumerolla, joka löytyy paperilehden osoitetiedoista postitoimipaikan jälkeen tai tilauslaskustasi (kirjoita asiakasnumero ilman ensimmäisiä nollia). Postinumero toimii salasanana.