Digikunkkareiksikin tituleeratut Seinäjoen koronavuoden kuninkuusravit näkyvät TotoTV:n lisäksi Ylen TV2:lla, antennitalouksissa kanavapaikalla 26 sekä suoratoistopalveluissa.

TV2:n Kavionjälkiä nähdään lauantaina kello 17.00 ja sunnuntaina kello 16.30 alkaen. Lähetykset juontaa Sara Perttunen, asiantuntijana toimii Jari Haanniemi ja selostuksesta vastaa Marko Lähteenmäki. Lähetyksissä käydään tutustumassa mm. Hetviinaan ja Vixenin ja Vixuksen emään Xenaan, Sunnuntaina ratkaisumatkat nähdään suorina, ja juhlallisuuksia pääsee jatkamaan tv-lähetyksen päätyttyä Yle Areenan puolella.

TotoTV:n, CMoren ja Ruutu+:n studiolähetykset alkavat lauantaina kello 13.30 ja sunnuntaina kello 13. Studiossa nähdään Jere Törmänen, Kari Lähdekorpi ja Tapio Hoikka, Jarkko Litmanen haastattelee Seinäjoella. Kanavan 26 lähetys alkaa lauantaina jo 12.30 ja sunnuntaina 12.15 ja sisältää myös ponilähdöt.

Pääkilpailujen reaaliaikainen tilanneseuranta löytyy Mobiilihepasta, joka on aikaisempina vuosina kärsinyt kuormitusongelmista.

”IT-osasto on tehnyt pitkää päivää ja kehittänyt ja testannut varajärjestelmää, että ongelmilta vältyttäisiin”, Hippoksen viestintäpäällikkö Suvi Hakkarainen kertoo.