Hevosurheilun Kuukauden henkilö Malin Kullberg lähtee heinäkuussa tekemään kesälomatuurausta Axevallan hevosklinikalle. Eläinlääkäri, montéosaaja ja ravien äänityöläinen ehtii tehdä paljon.

“En suorita 90 prosentilla, vaan teen kaiken täysiä. En elämässäni hirveästi lepää laakereillani, tykkään touhuta ja puuhastella.”

Näin sanoo Malin Kullberg, joka miettii koronapandemian heijasteita raviurheiluun. Hän toimi äänityöläisenä Solvallan Elitloppet-viikonloppuna ja välitti tunnelmia varikolta suomalaiskatsojille kattavasti.

“Korona on osaltaan ajanut siihen, että kaikki urheilu on katsojalle televisio- ja nettiurheilua, mutta toisaalta täytyy muistaa, että on myös ravikilpailuja, joihin yleisöä kaivataan, koska ne ovat tapahtumia”, hän näkee. “Kesäravitkaan eivät elä ilman yleisöä.”

Kullberg kokee, että ravitapahtumien tulisi profiloitua. “Pitää olla erikseen raveja, joissa keskitytään peliin ja sporttiin, ja erikseen tapahtumaravit, joissa pidetään huolta, että ihmisten on hyvä olla.”

Lue lisää Malin Kullbergin tarinasta ja ajatuksista keskiviikon lehdestä.

Ajankohtaisuutisissa Jarno Kauhanen selvittää näkemystään, millainen on hyvä kavioura hevoselle juosta.

Sukulinjat-sarjassa aktiivisesti toisilleen soittelevat tytär ja isä Janita ja Aki Antti-Roiko kertovat toisistaan.

”Tällä alalla ei pärjää, jos ei ole topakka. Janita on”, Aki Antti-Roiko luonnehtii.

Keskiviikkolehdessä vihjeet ja lähtölistat mm. torstaina ravattaviin Suur-Hollola-ajon alkueriin sekä lauantain Killerin Eliittiin.

Hevosurheilu palvelee sekä printti- että digiversiona.

Digilehden voi lukea missä päin maailmaa tahansa. Kätevästi digilehteä lukemaan pääsee lataamalla Hevosurheilun Apin sovelluskaupasta. Palveluun kirjaudutaan asiakasnumerolla, joka löytyy paperilehden osoitetiedoista postitoimipaikan jälkeen tai tilauslaskustasi (kirjoita asiakasnumero ilman ensimmäisiä nollia). Postinumero toimii salasanana.

Tilaa lehti täältä.