Perjantailehti ennakoi Kymi Grand Prixin hevosten iskukyvyn ja Hyvinkäällä hypättäviä SM-kisoja sekä esittelee Kuukauden hevosena suomenhevosori Fiilingin.

Kouvolan vuoden kohokohta Kymi GP on ovella. Kansainvälisessä lähdössä suomalaishevosilla Next Directionilla ja Chief Orlandolla lähdetään kisaan iskukykyisenä. Lue kisaennakosta, millä mielin matkaan kiihdytetään.

Ratsastuksessa sen sijaan ennakoidaan viikonlopun SM-kisoja. Hyvinkäällä tänä viikonloppuna hypättävät SM-kisat, kun käydään brittiläisen ratamestarin Jason Abbsin tahdissa.

Perjantailehti esittelee myös Kuukauden hevosen. Kirppu-ajon hurmaavalla esityksellä nimiinsä vienyt Fiiling on noussut tulevaisuuden isojen nimien spekulaatioissa heittämällä korkealle. Mitä vastaa osaomistaja Harri Puutio, kun häneltä kysytään, onko hän nähnyt päiväunta, että Fiiling on joskus ravikuningas?

Lehti tarkastelee hevosalan harrastajamäärien kehitystä, hevosurheilumanagerikoulutusta ja kysyy, missä hän on nyt – Lauri Turunen?

Hevosurheilu palvelee sekä printti- että digituotteena.

Hevosurheilun 95-vuotisjuhlavuoden ja 7 oikein -lehden 30-vuotisjuhlavuoden kunniaksi digilehti sisältyy tilauksiin. Kaikki tilaajat saavat sen kaupan päälle. Digilehden voi lukea missä päin maailmaa tahansa ja lukemaan pääsee kätevästi lataamalla Hevosurheilun Apin sovelluskaupasta.

Palveluun kirjaudutaan asiakasnumerolla, joka löytyy paperilehden osoitetiedoista postitoimipaikan jälkeen tai tilauslaskustasi (kirjoita asiakasnumero ilman ensimmäisiä nollia). Postinumero toimii salasanana.

Ensi viikolla lehti ilmestyy juhannusviikosta johtuen kaksoisnumerona keskiviikkona.