Lupaavasti kautensa Reijo Liljendahlin tallista aloittaneet Mikko ja Hannu Laakkosen Alien Hill ja Manny Muscle tulivat keskiviikkona Suomeen ja jatkoivat Teivon klinikan kautta Juho Ihamuotilan talliin.

Kumpikin karsi huhtikuussa Åbyn pokaalilähtöihin, muttei päässyt finaaliin. Seuraavissakaan starteissa ei menestystä tullut.

Reijo Liljendahl soitti Alien Hillin Elitloppet-lauantain laukkastartin jälkeen ja ehdotti, että kokeiltaisiin jotain muuta, kun ei meinaa onnistua. Käytettiin nyt sitten hevonen Kimmo Elfvingin tutkittavana, että laitetaanko se suoraan siitokseen vai kokeillaanko vielä. Mitään estettä ajaa kilpaa hän ei löytänyt, joten eiköhän aika pian jatketa”, osaomistaja Hannu Laakkonen kertoo.

”Manny Musclelta taas löytyi sen jälkeen lievä hankosidevamma, ja otettiin sekin Suomeen, kun oli pitkä tauko edessä. Mutta sekin osoittautui tosi lieväksi. Myös Manny Muscle meni Juholle, mutta jos vaivasta selvitään tosi äkkiä, ori saattaa palata Reijolle juoksemaan Ruotsin ikäluokkalähtöjä. Kaikki vaihtoehdot on auki: myös se, että hevonen jää Juholle tai että otan sen itselleni.”

”Manny Musclen vamma on sellaisessa paikassa, että päällepäin se ei näkynyt mitenkään. Se saattoi vaivata jo viime Halmstadin startissa, koska hevonen ei näyttänyt siinä minusta sataprosenttiselta”, Laakkonen lisää.

Linkki Alien Hillin kilpailutietoihin

Linkki Manny Musclen kilpailutietoihin