Loviisan maanantairavien avauslähtöön on pelattu poikkeuksellisen iso ennakkopeli: 1000 euroa voittajaa Lauri Hyvösen ajamalle Wille Windille.

Haasteajossa vähän kilpaa ajavat tv-persoonat Lauri Hyvönen ja Marinka Salminen sekä ohjastajanuransa avaava Hippoksen viestintäpäällikkö Suvi Hakkarainen kohtaavat säännöllisesti kilpaa ajavat Emma Väreen, Janita Antti-Roikon, Juha Utalan ja Teemu Keskitalon. Suomen Hippoksen toimitusjohtajan Sami Kauhasen ja kuuluttaja-montératsastaja Maija Forsin ajokit ovat valitettavasti jääneet pois.

Yllättäen voittajapelin pohjille on maanantaiaamuna lyöty 1000 euroa Lauri Hyvösen Wille Windille.

”Ihan yhtä paljon ei jännitä kuin ensimmäisissä starteissa, mutta vähän kuitenkin. Onneksi on pieni lähtö ja hyvä hevonen. Itseluottamus nousi, kun katsoin aamulla kertoimia. Nyt on 1000 euroa bonusta tarjolla”, Lauri Hyvönen murjaisee.

Bonuksella hän viittaa kampanjoihin, joissa Veikkaus lisää jakosummaan ylimääräistä rahaa pelivaihtoa kiihdyttämään. Nyt ei sellaisesta ”ilmaisesta” rahasta ole tietenkään kyse.

Ison voittajalyönnin sisään jättäjästä hänellä ei ole tietoa.

”Olisinko jollekin viikonloppuna mainostanut itseäni niin vakuuttavasti? Minä en ainakaan ole ollut asialla”, Hyvönen naurahtaa.

Loviisan ravit starttaavat tänään maanantaina kello 18.15, ja haasteajo ajetaan heti lähtönä 1.

Toto-kohteisiin: