Keskiviikon Hevosurheilussa palaamme vielä hetkeksi Kymi GP:n tunnelmiin. Björn Goop ja Vitruvio tulivat, näkivät ja voittivat. Tutustumme myös Suur-Hollolassa seuraavaksi starttaavaan kuninkuuskolmoseen Caijukseen.

Takamatkaltakin Caijuksella koitetaan hyödyntää sen lähtönopeutta.

”Juoksulangalta luulen, että Antti Teivainen yrittää lähteä reippaasti, mutta tulee ori toisten takaakin.”

Finaalissa vastustajista Rokin Maxin lisäksi valmentaja Mika Mäkelältä kunnioitusta saavat ensimmäisinä Tähen Toivomus, Evartti, Hetviina ja Vixeli.

”Kova lähtö se on. Siinä ei kukaan saa mitään ilmaiseksi. Caijusta odotan neljän joukkoon, jos juoksu onnistuu ja hevonen on ihan normaali.”

Caijus pääsee luontaisesti kovaa liikkeelle.

”Ei sillä ole hirveästi yritetty satsata lähtöön, mutta iän myötä se on saanut paljon lisää lähtönopeutta. Aina se on puolireippaasti lähtenyt, mutta ei tuolla tavalla kuin tänä vuonna on nähty. Nythän se lähtee lähelle kymppiä palan.”

Caijuksen kilpailuiden huippunopeudet liikkuvat tällä hetkellä tuoreen Härmässä juostun ennätyksen 20,6a tasolla.

”Uskon ja toivon, että se menee mailin jonakin päivänä alle 20. Se ei ole kaukaa haettua, jos juoksunkulut ja kaikki menevät nappiin. En yllättyisi 20-alituksesta, mutta kymmenykset ovat kovia siinä päässä.”

Kymi GP:n jälkipelit puhututtavat. Nähtiinkö Goopilta tallipeliä? Mitkä ovat suomalaisten selitykset? Kuka tähtää seuraavaksi Mikkeliin? Hevosurheilun raportit kertovat.

Kysymme lehdessä myös, pääseekö tänä vuonna kuninkuusraveihin yleisöä? Uutispuolella avaamme Hippoksen talouslukuja.

Tuore tuhannen voiton klubilainen Tuomas Korvenoja ylitti haamurajan maanantaina. Mitä voittoa Korvenoja edelleen muistelee? Mikä kilvanajossa kiehtoo? Joko eläkepäivät ovat käyneet 66-vuotiaan Korvenojan mielessä? Hevosurheilu kertoo.

Mukana myös vihjeet ja listat loppuviikon raveihin.

Hevosurheilu palvelee sekä printti- että digituotteena.

Digilehti sisältyy kaikkiin Hevosurheilun ja 7 oikein -lehtien tilauksiin. Sen voi lukea missä päin maailmaa tahansa lataamalla Hevosurheilun Apin sovelluskaupasta.

Palveluun kirjaudutaan asiakasnumerolla, joka löytyy paperilehden osoitetiedoista postitoimipaikan jälkeen tai tilauslaskustasi (kirjoita asiakasnumero ilman ensimmäisiä nollia). Postinumero toimii salasanana.