Ravivalmentaja Reijo Liljendahl jatkaa toimintaansa entisellä kaavalla Julmyrassa ja Solvallassa. Torstaina hän tyrmäsi huhut muutostaan USA:han.

”En tiedä mistä huhu on lähtenyt. Talvella vastasin haastattelussa, että joskus eläkkeellä voin muuttaa sinne. Tokaisin, että teen sen jo aikaisemmin, jos en löydä talliini enää riittävän osaavaa henkilökuntaa. Hyvät hevosenhoitajat ovat kiven alla tänään ja sen vuoksi olen joutunut pienentämään toimintaa.”

Liljendahl vakuutti valmennustoiminnan jatkuvan Ruotsissa entiseen malliin. Hänellä on valmennuslistalla 34 hevosta. Pääpaino on nuorissa ikäluokkakilpailuihin tähtäävissä 2-3-vuotiaissa varsoissa.

”USA:ssa yhteistyö Marcus Melanderin kanssa jatkuu entiseen malliin. Käyn siellä edelleen kerran kuukaudessa valmentamassa 3-4 vuorokauden jakson.”

”Minulla on siellä 11 hevosta vastuullani. Perjantaina Harrah`s Philadelphian 3-vuotiaiden tammojen PASS:issa juoksee Matter Of Fact  Tim Tetrickin ajamana. Oriiden vastaavissa lähdöissä lauantaina Meadowsissa Brian Sears kilpailee Demon Onthe Hillillä ja Gerryllä.”

”Muut USA:n hevoseni ovat kaksivuotiaita. Viisi harjoitteli eilen 17,1 – 18,2 eurooppalaisilla km-ajoilla ilmaistuna. Kaksi 2-vuotiaista ruunataan nyt ja ne aloittavat kilpailemisen myöhemmin.”