Loviisalainen nettipelaaja otti 338 000 euron voiton saatuaan ainoana pelaajana päivän lauantaisen Toto75-pelin oikean rivin kiinni.

Nettipelaaja voitti Lahden kuninkuusravien Toto75-pelistä 338 000 euron jättipotin, tiedottaa Veikkaus.

”Seurasin raveja TotoTV:stä kotonani ja nyt on ääni käheänä kannustamisesta. Vaimo ei ollut kotona, mutta kun hän tulee, niin tästä on mukava kertoa. Nyt kannatti käyttää aikaa tähän hommaan ja osui oikein iso potti kohdalle. Voitto jää kokonaisuudessaan perhepiiriin, kun mukana olivat lisäkseni vain lapseni porukassa”, loviisalaismies kertoi Veikkauksen tiedotteessa.

Voitto tuli 180 euron pelillä, joka oli rakennettu ravikuninkuuskilpailun avausmatkan voittajan Tähen Toivomuksen varaan.

”Kun yllättäjiä oli jo tullut jo useita, alkoi Tähen Toivomuksen lähdön kohdalla jännittää jo niin paljon, ettei oikein uskaltanut katsoa lähtöä kunnolla. Sitten kuulin selostuksesta, että Toivomus kirii hyvin ja lopun katsoin. Päätöskohteessa lapulla oli viisi hevosta, mutta sitäkin sai jännittää aika lailla. Vähän pelotti, kun ei ollut esimerkiksi Conny Sisua, joka juoksi johtavan takana alkumatkan. Onneksi Lindy Poppins kuitenkin kesti johtopaikalla.
Suunnitelmat voiton jälkeen olivat vielä tuoreeltaan auki.

”Aika pitkään näitä Toto-pelejä on tullut pelattua. Kerran tuli Solvallasta 12 000 euroa, mutta ei koskaan mitään tällaista jättipottia. Ehkä sitä pitää lähteä huomenna Jokimaalle paikan päälle kannustamaan Tähen Toivomusta ravikuninkuuteen. Nyt nautitaan.”

Jokimaan Toto75-pelissä oli tarjolla 300 000 euron takuupotti pelaajalle, joka saa ainoana rivin kiinni. Alavoittoineen Toto-taiturin voittopotti nousi 338 574 euroon.

”Eipä voisi olla hienompaa paikkaa laittaa potti jakoon kuin kuninkuusravit”, Veikkauksen muuttuvakertoimisen vedonlyönnin tuoteryhmäpäällikkö Juha Ahjolinna totesi.

Kuninkuusravien Toto75-pelissä nähtiin useita yllätysvoittajia, joista kuningatarkilpailun jättiyllättäjän Sävel-Taian loviisalainen löysi lapulleen viiteen merkkiin ja avauskohteen Grainfield Aidenin kuuteen merkkiin.