Hevosurheilun Kuukauden henkilö viettää raviratojen johtotehtävissä 30-vuotistaitelijajuhlaa. Keskiviikon lehdessä on palapelin kokoajan puheenvuoron aika.

Mikkelin raviradan toimitusjohtaja Kari Tiainen iloitsee, että St Michel on Mikkelin suurin vuosittainen tapahtuma. Kuitenkin hän toteaa, että jollain aikavälillä radan päälähtö kaipaa absoluuttista ykköshevosta.

”Muutaman vuoden sisään Mikkelin raviradalla on velvollisuus kuljettaa se maailman paras hevonen tänne, oli se sitten missä päin maailmaa tahansa”, Tiainen sanoo.

Tämän vuoden osallistujaluetteloon Tiainen kertoo olevansa tyytyväinen. ”Kun lähtölistaa katsoo, on ainakin varma, mitä tyypilliseen St Michelin tapaan voi odottaa. Vauhtia.”

Yli 60 kilometrin tuntivauhtia nähtiin viikonloppuna yhdellä maan parhaista harjoitusraviradoista,  Kankkonummen kaviouralla Perniössä. Kilpailumuotona oli kiitolaukka ja tyylinäytteensä antoi Ivan Lopez Santiago hevosineen.

Vauhti tulee olemaan avainsana myös keskiviikkoiltana Vermossa, kun viisivuotiaat suomenhevoset ottavat yhteen kiinnostavassa Tawaststjernan Muistoajossa Säihkeen Säpinän ja Vitterin johdolla. Kuka haastaa kovan suosikkikaksikon? Lue viime hetken tipsit Toto65:een.

Pysy vauhdissa mukana tilaamalla Hevosurheilu.

Tai tutustu lehteen ostamalla näppärä näköislehti.