Mikkeliläinen pelipiste keräsi 3030 euroa kolmelle mikkeliläiselle veteraanijärjestöille.

Lahjoitussumma koostui ravipelikimpan nettovoitoista sekä Marskin Kioski-Kahvion lahjoittamasta osuudesta Veikkauksen peleistä.

“Vaikka Veikkaus tekee jo valtakunnallisesti paljon hyvää, halusimme kunnioittaa paikallisella tasolla veteraaneja ja samalla kioski-kahvion kunniakasta nimeä”, Timo Romo aloittaa.

“Kun aloitimme kioskitoimintaa reilu vuosi sitten, niin ensimmäinen ajatus oli, miten kioski-kahvio voisi kunnioittaa legendaarista nimeä, joka sillä on ollut vuosikymmenet. Kuultuamme kioskin toimineen aikoinaan sotainvalidien kioskina oli itsestään selvää, mikä tuli olemaan hyväntekeväisyyskimpan ensimmäinen lahjoituskohde.”

“Innokkaalle hevosurheilun harrastajalle luonteva pelimuoto oli tietenkin ravit. Paikalliselle raviradalle maakunnan pelipisteessä pelattu euro on moninkertainen verrattuna nettipelaamiseen. Näin tuemme omalta osaltamme Mikkelin maailmankuulua ravirataa, jotta se myös sellaisena tulevaisuudessakin säilyy. Unohtamatta hienoa St Michel -tapahtumaa, joka tuo vuosittain runsaan yleisömäärän kaupunkiin.”

“Haluan nöyrästi kiittää kaikkia kimppaan osallistuneita vaikuttajia. Retki oli pitkä, ja toivottavasti siitä jäi positiivinen maku suuhun, vaikkei meistä miljonäärejä tullutkaan. Nyt vedämme henkeä, ja varmasti kimppapelaaminen jossain määrin jatkuu tulevalla vuodellakin. Ehdotuksia voi jättää kimpoista sekä lahjoituskohteista kioskille tai nettiin kahvion kotisivuille”, Timo Romo lausuu.