Nicolas Bazire Solvallassa

Nicolas Bazire edusti isänsä Jean-Michele Baziren tallia Solvallassa. Kuva Totofoto

Kirsi Manninen on kuin itse kansainvälinen raviurheilu. Hänet tuntee kaikki ja hän tuntee kaikki.

Lyhyt kävely Solvallan tallialueella Kirsin seurassa pysähtyi lähes askel askeleelta, kun 360 asteen säteeltä tutut ympäri ravimaailmaa huomasivat vaalean kaunottaren ja halusivat tulla vaihtamaan kuulumisia.

Kirsi Manninen on työskennellyt nyt viimeisen vuoden Jean-Michel Baziren tallissa ja hän on saanut hevoset lentämään. Parhaana osoituksena Looking Superbin huikea kakkossija talven Prix d’Amériquessa.

Solvallassa ei Jean-Michel Bazirea nähdä, mutta hänen poikansa Nicolas Bazire kuuluu seurueeseen. Hänen piti osallistua sunnuntaina oppilaslähtöön, mutta ajokielto estää sen.

Jean-Michel Bazire ei olisi halunnut vielä tänä vuonna osallistua Loking Superbilla Elitloppetiin, mutta hevosen omistajat halusivat. Baziren mielestä se on vielä liian nuori tällaiseen kilpailuun, se ei osaa tarpeeksi”, Kirsi kertoi.

Looking Superb on saanut Baziren tallissa kovaa valmennusta, joka Kirsin mielestä on ranskalaisenkin mittapuun mukaan ollut kovaa. Sunnuntaina se starttaa karsintalähdössä USA:ssa hurjan menestyksen tehneen Åke Svanstedtin ajamana.

Lauantain pääkilpailussa Harper Hanovers loppissa Baziren tallista kilpailee pieni tanskalaishevonen C.D., joka saa paljon pelisuosiota.

”Se on ollut meillä kahden kilpailun ajan – ja voittanut molemmat. Pitkä matka sopii, mutta ranskalaisittain mietityttää nyt tämä pohjoismainen volttilähetys, miten hevonen toimii siinä”, Kirsi välitti Baziren aatoksia launtain 12. lähdöstä, jossa voittajaa odottaa huikea 900 000 kruunun ykköspalkinto.

Kirsillä riitti tuttuja joka käänteessä Solvallan tallialueella. Uusi Walshin valkoinen lippis oli mieluisa tuliainen. Kuva Totofoto

 

 

 

 

Lisää teemasta: Elitloppet