Lauantaina Mikkelissä juostaan Junnustartti-finaali, joten perjantain Hevosurheilu tutkailee kaksivuotiaiden lämminveristen tolaa syyskuisena päivänä 2018.

Raviharrastajille on tuttua, että varsalähdöissä useampi kuin yksi hevonen tulee Pekka Korven ja Markku Niemisen talleista. Niin on nytkin, mutta tänä lauantaina 5 000 euron ensipalkinnolla ajettavan Junnustartin kaksivuotiaista neljä saapuu Timo Korvenheimolta. Lue lisää taustajoukkojen ajatuksista nuorten lupausten lähdön lähestyessä.

Yksi ravivuoden menestyshevosista on ollut Harri Koivusen valmentama Jugador, joka vaikutti nuorempanakin varsin lupaavalta, mutta on nyt viisivuotiskaudellaan voittanut jo yhdeksästi. Millainen tarina on Jugadorin takana, siitä kertoo perjantailehti laajassa lähikuva-artikkelissa.

”Ihmiset eivät tiedä, miten hienolta tuntuu, kun oma hevonen tulee loppusuoraa”, hevosen omistajaporukka Talli InTiimin vetäjä Jarmo Ahlbom kuvailee.

Ratsastusliitteen vetonaula-artikkeleihin kuuluu Personal trainer –juttusarjan seitsemäs osa, jossa kuntohoitaja ja pilates-ohjaaja Aira Toivola puhuu istunnasta 20 vuoden asentovirheiden korjaamisen kokemuksella.

Lue lisää Hevosurheilusta. Lehti palvelee sekä printti- että digijulkaisuna.