Hevosurheilun torstain kaksoisnumero kertoo Kuukauden hevosesta Willy Wingstonista muun muassa sen nimen erikoisen syntytarinan.

Willy Wingstonin kasvattaja Vesa Laitinen on Yölinnun musiikin ystävä. Hankasalmelaisella Laitisella on Hippoksen rekisterissä seitsemän lämminverikasvattia ja niitä kaikkia yhdistää Wingston-liite.

“Työkaveri sahalla puhutteli kaikkia vilstoneiksi, sanoi että kyllä työ pojat ootta melkosia vilstoneita”, Laitinen myhäilee. “Siitä käänsin hevosille nimen Wingston, sen verran piti kielimiehiä olla, että se kuulostaa enemmän amerikkalaiselta.”

Mistä hevosen nimeen löytyi etuliite Willy? Millaisin odotuksin lauantaina Vermon pronssidivisioonafinaaliin kasiradalta lähdetään uutta tulemista tekevän Toto75:n kohdelähdössä? Millainen hevonen Mauri Jaaran valmennettava on kotioloissa?

Näihin ja muihin kysymyksiin vastaa Hevosurheilun torstainumero, jossa pohdimme, millainen kuivike turve on, tarkastelemme suomalaisravureiden tienestejä ulkomailta, niputamme ratojen ajajaliigat 2018, kuulemme SRL:n puheenjohtajan Mikael Forsténin arvion kuluneesta kaudesta ja tutustutaan 17-vuotiaaseen Elena Wuorimaahan, joka treenaa reiningiä lajin kotikonnuilla Teksasissa.

Hevosurheilu palvelee sekä printti- että digijulkaisuna. Hevosurheilun 95-vuotisjuhlavuoden kunniaksi tilauksiin tulee kaupan päälle digilehti.

Ensi viikolla Hevosurheilu ilmestyy normaalisti keskiviikkona ja perjantaina.