Keskiviikkolehti tutustuttaa Jari-Matti Laihoseen, joka on varsinkin satakuntalaisittain tunnetun Kivikylän Kotipalvaamon perustaja, pääomistaja ja toimitusjohtaja, mutta lisäksi hevosenomistaja ja ravien sponsoroija.

Porin St Legerin lähestyessä raumalaissyntyinen Laihonen kertoo, miten hän innostui raviurheilusponsorointiin ja millaista vastaava tekeminen on jääkiekkobisneksessä.

Mitä ravit ovat Laihoselle antaneet ja mihin hän kiinnittäisi huomiota raviradoilla?

”Televisio on niin vahva kilpailija, että paikan päälle meneminen vaatisi monella radalla oheispalvelujen kuntoon laittamista”, Laihonen paaluttaa.

Keskiviikkolehti perkaa Jokimaan lauantaiset suurkilpailut. Lauantaikierroksen yllätysten myötä myös Porin Toto76:een syntyi jackpot-kierros.

Varsinkin 20 000 euron ensipalkinnon juosseen 2-vuotiaan Battle Jackin suoritus yllätti pelaajat – ja toi kolmoisvoiton valmentajalleen Timo Korvenheimolle. Koko kärkikolmikossa on samoja omistajia.

”Kotiradalla ja isoin 2-vuotiskilpailu täällä, niin eihän tunnetta osaa sanoin kuvailla”, Korvenheimo fiilisteli.

Raviliiga TPS:n Classmate Match selvitti viime perjantaina koelähdön Turussa. Mitä hevosesta miettivät hevosen valmentaja ja ohjastaja Harri ja Olli Koivunen?

Lue keskiviikkolehdestä ajankohtaisuutiset, raportit, analyysit ja vinkit jackpot-viikolle.

Hevosurheilu palvelee sekä digi- että printtiversiona.