Perjantain Hevosurheilu tutustuttaa Iikka Nurmoseen, Maaningalta Vääksyyn muuttaneeseen menestysnälkäiseen raviurheilijaan.

Keskiviikkona kaksi Toto65-tolppaa ajaneen Nurmosen tavoite on saada täyteen sata voittoa kaudessa. Nyt tuo tavoite on jo täyttynyt neljäntenä vuonna peräkkäin. Lähtökohdat tästä eteenpäin ovat kuitenkin uudet, kun asemapaikka on vaihtunut etelämmäs.

Monella tapaa ikimuistoista vuotta elävä Nurmonen ohjastaa lauantaina Midnight Houria New Yorkissa miljoonan dollarin lähdössä, jossa voittaja kuittaa siitä puolet. Lue Hevosurheilusta myös, miten Reijo Liljendahl näkee kisan toisen suomalaishevosen Shadow Woodlandin tilanteen ja millaisen arvion nuori Nurmonen saa asiantuntijoilta.

Hevosurheilun perjantainumeroon sisältyy myös ajoneuvoteema. Siinä kurkistetaan Topmarin kautta tunnetuksi tulleen Outi ja Eero Kajulan perheen maantienielijään, jossa voi myös asua. Entä haluaisitko, että robotti hoitaa maneesisi pohjan kuntoon joka ilta? Hevosurheilu kävi katsomassa robotisoitua tallityöntekijää.

Asiaa tietoturvalain vaikutuksista heppa-järjestelmään, väitöskirja lipidihoidon tepsimisestä kesäihottumaan ja Ruotsiin matkaavien suomalaisponien taustajoukkojen mietteet. Siinä aiheita runkolehdestä, ratsastusliite valottaa muun muassa Ypäjän tallijärjestelyiden tilannetta.

Sukella Hevosurheilun maailmaan tilaamalla printtilehti tai digilehti.