Pohjolan Hevosystävät ry:n hallituksen puheenjohtajaksi valittiin torstai-iltana Elina Peltola.

Oulun hallitus uudistui 27.5. pidetyssä syyskokouksessa radikaalisti. Edellisen puheenjohtajan Kari Erikssonin ja Antti Pylkkäsen luovuttua hallituspaikoistaan heidän tilalleen valittiin 1-vuotiselle kaudelle vuoden 2021 loppuun asti Airi Sallinen ja Marjo Miettunen. Erovuoroisista Timo Niemelä valittiin uudelle 3-vuotiskaudelle, ja uusina hallitukseen valittiin Petteri Vanhanen ja Jarmo Meriläinen.

Uusi hallitus järjestäytyi tänään torstaina ja valitsi yksimielisesti uudeksi puheenjohtajaksi Elina Peltolan ja uudelleen varapuheenjohtajaksi Matti Viitalan. Elina Peltola on Teivon Kristiina Ertolan jälkeen toinen ja tällä hetkellä ainoa maakuntaradan taustayhteisön naispuheenjohtaja Suomessa. Oulun radan hallitukseen hänet valittiin ensimmäisenä naisjäsenenä 12 vuotta sitten. Aikaisemmin hän on toiminut hallituksen varapuheenjohtajana.

Järjestäytymiskokouksessa suunniteltiin myös kesän toimintaa. Seuraaviin 28.6. raveihin pääsee jo yleisöä. 9.-11.7. radalla järjestetään iso koiranäyttely ja 7.8. harrastajamotoristien tapaaminen.

”Suurin huolenaihe on nyt teemoittaa ravit ja keksiä sellaista oheisohjelmaa, että yleisö palaa tapahtumiin”, toimitusjohtaja Sirkka Huopana tiivisti keskustelun.

Täsmennys 10.6. klo 23.50: Kristiina Ertola toimi nimenomaan Pohjois-Hämeen Hippoksen puheenjohtajana aikana, jolloin tuo yhteisö vastasi radan kilpailu- ja vedonlyöntitoiminnasta. Teivossa on 2000-luvulla ollut myös toinen naispuheenjohtaja, sosiaalineuvos Sirkka Merikoski, joka oli usean vuoden ajan Tampereen Ravirata Oy:n puheenjohtaja. Tuohon aikaan yhtiö vastasi Teivon ravintola- ja kiinteistötoimista ja PHH oli yhtiön vuokralainen. Vuodesta 2016 alkaen Teivon kaikista operatiivisista toimista on vastannut Tampereen Ravirata Oy.