Keskiviikon kaksoisnumerossa Otto Salojensaari, 80, kertoo ensimmäisestä hevoskaupastaan yli 70 vuotta sitten. Kokenut hevoskauppias vinkkaa, mihin hän kiinnittää huomiota hevosessa. Ratsastuksessa ruoditaan SRL:n tuulista tilannetta.

Otto Salojensaarelle kaupanteko on ollut henki ja elämä. Vaikka sairastelu on nyt hidastanut tahtia, palo juoksijahevosen jatkuvaan etsintään on kova.

Rehdiksi hevoskauppiaaksi profiloituneen Salojensaaren silmä kertoo hevosesta paljon.

”Yleiskuva hevosesta on sitä jotakin. Silloin ei pienet virheet merkitse mitään, ne menee mukana.”

Salojensaari katsoo, että hevosen pitää olla juoksijan runkoinen, ei painonnostajan, koska ”liian vankka ei kestä treenausta”.

Lue Otto Salojensaaren tarina kokonaisuudessaan keskiviikkolehdessä.

Lehdessä myös lähikuvajuttu Suomen Cupin Jyväskylän karsintana osallistuvasta T.T. Hunsvotista, Seinäjoen kansainvälisten ravien raportit ja vihjeanalyysit viikon raveihin keskiviikosta keskiviikkoon.

Ajankohtaisuutisissa ja pääkirjoituksessa perkaamme, mitä tuore vaalitulos tarkoittaa hevosalan kannalta. Entä miten hevostenhoito sijoittuu eläintensuojelulliselta kannalta suhteessa lemmikkieläimiin? Hevosurheilun verkkokyselyssä selvisi, että suomalaisten hevosten hyvinvoinnissa ei nähdä huutavan kiirellistä parannettavaa, mutta aivan tyytyväisiäkään ei olla.

Ratsastuksessa tarkastellaan Keskustallin merkitystä ratsastusurheilulle. Entä millainen oli Pellervo, Tiina Pasilan hevonen, jonka Minna Nikmo sai lentoon?

Hevosurheilu palvelee sekä printti- että digituotteena.

Hevosurheilun 95-vuotisjuhlavuoden ja 7 oikein -lehden 30-vuotisjuhlavuoden kunniaksi digilehti sisältyy tilauksiin. Kaikki tilaajat saavat sen kaupan päälle. Digilehden voi lukea missä päin maailmaa tahansa ja lukemaan pääsee kätevästi lataamalla Hevosurheilun Apin sovelluskaupasta.

Palveluun kirjaudutaan asiakasnumerolla, joka löytyy paperilehden osoitetiedoista postitoimipaikan jälkeen tai tilauslaskustasi (kirjoita asiakasnumero ilman ensimmäisiä nollia). Postinumero toimii salasanana.

Hevosurheilu ilmestyy arkipyhistä johtuen kaksoisnumerona myös seuraavilla viikoilla, torstaina 25.4. ja torstaina 2.5.