Susanna Packalenin omistamat ja hänen tyttärensä Christa Packalenin valmentamat Karl Adam sekä Kiikku`s Lordi on jouduttu lopettamaan.

”Yritimme sitä ratsuksi, mutta katsoimme tämän parhaimmaksi ratkaisuksi”, Susanna Packalen huokaa kertoessaan Karl Adamista. ”Se vietiin yhdessä Kiikku`s Lordin kanssa eläinlääkärille ja ne saivat aika kauniin lähdön. Kävin aika kovaa prosessia, että mikä on oikein ja mikä väärin. Ne olivat kuitenkin niin haastavia tähän meidän toimintaan ratsuiksi. Urheiluhevonen on urheiluhevonen. Pidimme pienen palaverin ja nämä asiakkaat ovat niin ihania. He sanoivat, että siellä se on hyvä olla ja sillä on aina ruohoa. Ei se kuitenkaan helppoa ollut.”

Karl Adam tienasi radoilta yli 60 000 euroa ja voitti uransa 121 startistaan 20. Kiikku`s Lordin ura oli vielä menestyksekkäämpi, sillä se haali lähes 185 000 euron tienestit.

Packalenin tallilla on ollut epäonnea viime aikoina, sillä tallin ykköshevonen Zeus Kemp loukkasi pahasti itseään ja edessä on ainakin pitkä tauko. Uutena hevosena talliin on hankittu Cantona America Ruotsin puolelta. 5-vuotias ruuna siirtyy Packaleneille Johan Untersteinerin tallista. Hevosen omisti aiemmin Kari Lähdekorpi.

”Meillä ei oikein ole sellaista ylempien sarjojen hevosta, jolla pärjäisi. 4-vuotiaatkin jäävät tauolle. Kovalta valmentajalta tämäkin tulee, joten ei se helppoa ole, mutta tarkoitus olisi Cantona Americalla pärjätä. Teen siitä kimppahevosen. Terve hevosen pitäisi olla.”