Lauantaina Lahden Sibelius-talossa järjestettävässä Ravigaalassa palkitaan lajin parhaita. Hevosurheilun perjantainumero raottaa gaalaverhoa toimituksen omilla valinnoilla.

Lue perjantainumerosta toimituksen valinnat Vuoden omistajaksi, kasvattajaksi, valmentajaksi ja ohjastajaksi sekä amatöörivalmentajien ja -kuskien ykkösiksi. Entä mitä Hevosurheilun toimitus vinkkaa seurattavaksi alkaneella kaudella?

Esiin nousevat myös poniraviurheilun parhaat kuluneelta kaudelta – myös nuorisossa osa ehti näyttää parempaa valmiutta kuin toiset.

Perjantainumeron lähikuvassa tutustutaan Frank The Tankiin, joka selvitti uran alkua leimanneet karikot. Ruunaamisen jälkeen hevosen luonne alkoi muuttua, mutta sitten vasemmasta etusesta meni jänne. Lauantaina Frank The Tank juoksee Jokimaan Toto76-finaaleissa – ensimmäistä kertaa Teivon ulkopuolella.

Tulokset Hevosurheilun kyselystä ratsastus olympialajina julkistetaan ratsastusliitteessä. Hevosen ja ratsastajan yhteispeli viehättää, mutta mihin johtopäätökseen vastaajat kokonaisuudessaan tulivat?

Suomen ja Ruotsin ratsastusurheilua vertailee Piia Pantsu-Jönsson. ”Jotenkin Ruotsissa on enemmän dynamiikkaa”, Pantsu-Jönsson katsoo.

Tilaa Hevosurheilu.

Tai osta näköislehti.