Face Time Bourbon tuli, näki ja voitti. Mutta mitä muuta Mikkelissä tapahtui? Sukulinjat-sarjassa liperiläiset Onni ja Jyrki Tuomela kertovat isä–poika-suhteestaan. Esittelemme myös kaikki Vermon ponikuninkuusravien osallistujat.

Unohtumaton St Michel on takana ja Face Time Bourbon oli sen kiistämätön kuningas, vaikka maailmanennätyshaaveet ropisivatkin sateen piiskatessa radan pintaa juuri pahimmalla hetkellä. Palaamme keskiviikkolehdessä vielä Mikkelin tunnelmiin ja jälkipeleihin.

Sukulinjat -sarjassa saman perheen hevosihmiset puhuvat toisistaan. Mitä Juniorikypäriin osallistuva Onni Tuomela on oppinut mm. Romeo Laxia valmentaneelta isältään? Miten nuori suomenhevonen kannattaa tuoda radalta pois? Millaisia yhteisiä filosofioita isällä ja pojalla on?

Esittelemme myös Salamakypäriin osallistuvan Oona Halmeen, jonka poniura sai marraskuussa sinettinsä, kun hän ajoi sadanteen voittoonsa Vermossa.

”Se oli tosi tärkeä juttu, mutta vasta viime metreillä ehdin ajatella, että siihen oli mahdollisuus. He, jotka ovat sen ennen minua saavuttaneet, ovat olleet jossain vaiheessa idoleitani, ja oli kunnia päästä joukkoon mukaan. Tuntuu uskomattomalta.”

Hetki sitten juhlistettiin samankaltaista etappia, kun Halmeen isä Teemu Okkolin ohjasti tuhannennen voittonsa hevosilla.

”Siitä vitsailtiin jo, että pitää kiriä iskän tonni kiinni”, Halme nauraa. ”Siinä listassa ei taida paljoa naisnimiä olla.”

Uutisissa kerromme työryhmästä, joka perehtyy ravien asiakassegmentteihin. Ymmärryksen kautta on jatkossa mahdollisuus päästä parempiin tuloksiin myös asiakashankinnassa. Ennakoimme kuninkuusravivalintoja ja kerromme korona-altistumisista St Michelissä.

Lehdessä on myös lähtölistat ja vihjeet lauantaihin asti.

Hevosurheilu palvelee sekä printti- että digiversiona.

Digilehden voi lukea missä päin maailmaa tahansa. Kätevästi digilehteä lukemaan pääsee lataamalla Hevosurheilun Apin sovelluskaupasta. Palveluun kirjaudutaan asiakasnumerolla, joka löytyy paperilehden osoitetiedoista postitoimipaikan jälkeen tai tilauslaskustasi (kirjoita asiakasnumero ilman ensimmäisiä nollia). Postinumero toimii salasanana.

Tilaa lehti täältä.