”Pastore Bob olisi voitu kutsua jo aiemminkin, mutta valmentaja-ohjastaja Johan Untersteiner halusi ajaa vielä lauantaisen Momarkenin startin ennen vastauksensa antamista”, sanoo toiminnanjohtaja Jyri Saranpää tilanteesta.

Seinäjoen ravikeskuksen toiminnanjohtaja Jyri Saranpää vakuuttaa tyytyväisyyttään radan tiedotteessa pääkilpailunsa osallistujaluetteloon.

“Tulossa on yksi kaikkien aikojen Seinäjoki Raceista”, Saranpää katsoo.

Finlandia-ajon voittaja ja Elitloppet-osallistuja Pastore Bob tunnetaan erityisesti vauhdistaan. Hevosen tuorein startti Momarkenissa tuotti neljännen sijan.

“Lauantai ei mennyt tuloksellisesti toivotusti, mutta Untersteiner oli hevoseen aivan tyytyväinen ja näytti meille vihreää valoa”, Saranpää sanoo.

”Olen todella tyytyväinen tiedossa olevaan osallistujasekstettiin. ”

6-vuotias Pastore Bob singahti viime kaudella eurooppalaiselle huipulle. Seinäjoki Racessa vuosi sitten se sijoittui kolmanneksi Call Me Keeperin voittamassa lähdössä.

Viime vuoden lopulla Pastore Bob kävi osallistumassa New Yorkin Yonkersin radalla ajettuun MM-lähtöön, mutta laukka pilasi ruunan mahdollisuudet.

Pastore Bobin toinen omistaja on suomalainen ravipersoona Kari Lähdekorpi.

Kisaan on kutsuttu Pastore Bobin lisäksi Italian Trendy Ok, Ruotsin On Track Piraten ja Selmer I.H., sekä kotimaan Ranch Kelly ja Chief Orlando.

”Viikonloppuna riittää mielenkiintoisia lähtöjä sekä meillä että Ruotsissa, ja lisää kutsuja voi olla tiedossa lähipäivinä. Myös eteläisemmästä Euroopasta on tullut esille yllättävä huippunimi spekulointeihin mukaan”, vihjaa Saranpää.

Seinäjoki Race juostaan Seinäjoella lauantaina 13. huhtikuuta. Ensipalkinto on 70 000 euroa.