Joutsalaisen Pasi Haapasaaren valmentama Tee Wee Paroni on juossut jo seitsemän peräkkäistä voittoa.

Kun Hevosurheilu vieraili joutsalaistallilla, Tee Wee Paroni temmelsi tarhassa ylimmän ystävänsä Leijan Loimun kanssa. Jälkimmäinen kisaa maanantaina Killerin Magic Monday –lähdössä.

Leijan Loimua valmentava Tarja Neuvonen on Tee Wee Paronin treenarin Pasi Haapasaaren parempi puolisko. Kummankin kuskivalinta on ollut helppo, Harri Kotilainen kun on Neuvosen serkku.

Kuukauden hevosta Tee Wee Paronia pari kuvailee pieneksi, mutta pippuriseksi. ”Se on meidän oma peikkopoika, ja niin älyttömän pieni, aivan kuin poni”, Neuvonen sanoo huippudivisioonafinaalin voittajasta.

Miten Tarja Neuvonen sytytti avopuolisossaan ravikipinän? Miksi Pasi Haapasaaren hevosajokortti on jäänyt toistaiseksi ajamatta? Miten Tee Wee Paronia kuvailevat sen aiempi valmentaja Mika Jauhola ja kasvattaja Teuvo Luovijärvi? Lue kiintoisat mietteet perjantain lehdestä.

Perjantainumerossa kerromme varusteita käsittelevässä artikkelissa muun muassa niin sanotuista Nurmos-suitsista, poniteemassa esittelemme satumaisesti menestyneen Nina Hännisen, ratsastusliitteessä esitellään ratsastuksen markkinamies Petri Pesonen ja vihjeissä vinkkaamme, miten yli 125 000 euron jackpotiin voi päästä käsiksi.

Tutustu Hevosurheilun maailmaan.