Henri Bollströmin perheessä on aina ollut hevosia. Hänen isänsä, iskelmälaulaja Rainer Bollström, on työnsä ohessa aina harrastanut raviurheilua. Hänen hevosistaan tunnetuimpia ovat muun muassa Maikan Tyttö, Kihin Vilma sekä vielä muutama vuosi sitten kilpaillut Vilkkaan Virke. 

”Enemmän ukki ja isä ovat kummatkin suomenhevosihmisiä. Nytkin isällä on kaksi suomenhevosvarsaa, toinen on Lumi-Masin vuotias täysveli ja toinen Helmin Roosan varsa, eli siellä on ainakin suvut kohdillaan”, lauantaina Tähen Toivomuksen Kirppu-ajon voittoon ohjastanut Henri Bollström, 33, kertoo.

Vaikka hevoset kuuluivat tiiviisti Bollströmin lapsuuteen, häntä ei alkuun kiinnostanut raviurheilu lajina lainkaan. Vasta hyvä ystävä Janne Valentin sai innostettua nuoren Bollströmin kilvanajoon.  Pojat ajoivat pitkin hiittisuoraa vuorotellen niin, että toinen tuli pyörällä perässä.

Tänä päivänä Henri Bollström kuuluu kotimaiseen ohjastajaparhaimmistoon. Millaisen tien hän on kulkenut, se kerrotaan keskiviikon Hevosurheilussa, jossa Bollström on oikeutetusti Kuukauden henkilönä.

Lauantaina Killerillä selviää, ottaako hän Ellin Sisulla ensimmäisen Derbyvoittonsa. Lehdestä puolestaan käy ilmi, miten Ellin Sisu ja hurjat haastajat Caijus ja Callex valmistautuvat ikäluokan suurimpaan ja kauneimpaan kilpailuun.

Muina juttuaiheina Mika Forssin aatokset Ruotsin ajajamarkkinoille suuntaamisesta, huutokauppavarsa Jennittären viimeisimmät käänteet sekä 33-vuotiaan Pikku-Paavin ura teatteritähtenä.