Hevosurheilua ja 7 oikein –lehteä jakava Posti tiedotti keskiviikkona osittaisista viivästyksistä postinkulussa.

Posti- ja logistiikka-alan Unionin järjestämässä ulosmarssissa osa henkilöstöstä poistui työpaikaltaan Helsingin postikeskuksesta. Posti painotti tiedotteessa ulosmarssin laittomuutta ja Jarmo Ainasoja Postista vakuutti yhtiön tekevän kaikkensa, jotta haitta asiakkaille jäisi mahdollisimman pieneksi.

Hevosurheilu ja 7 oikein –lehdet on määrä olla jakelussa perjantaina, mutta varmaa niiden perillemeno ei ole.

Hevosurheilun perjantaina saaman tiedon mukaan perjantain vastaisena yönä yksi runkokuljetuksen auto on hajonnut Tampereen ja Jyväskylän välillä, mikä vaikuttaa 40-44 -postinumeroisten Jyväskylän alueiden sanomalehtien jakeluun. Taajamien lehdet pyritään jakaa paikkauskierroksella, haja-alueen osalta tilanne ei ole vielä selvillä.

Kaupan päälle tilauksiin tuleva digilehti auttaa silloinkin, jos lehti ei saavu ilmestymispäivänä.

Hevosurheilun 95-vuotisjuhlavuoden ja 7 oikein -lehden 30-vuotisjuhlavuoden kunniaksi digilehti sisältyy tilauksiin, joten kaikki tilaajat saavat sen kaupan päälle.

Digilehden voi lukea missä päin maailmaa tahansa. Kätevästi digilehteä lukemaan pääsee lataamalla Hevosurheilun Apin sovelluskaupasta. Palveluun kirjaudutaan asiakasnumerolla, joka löytyy paperilehden osoitetiedoista postitoimipaikan jälkeen tai tilauslaskustasi (kirjoita asiakasnumero ilman ensimmäisiä nollia). Postinumero toimii salasanana.

Päivitetty tieto runkokuljetuksen auton hajoamisesta pe klo 9.26.