Suomen Hippoksen valtuuskunta kokoontuu tänään torstaina 26.5. valitsemaan keskusjärjestölle hallituksen puheenjohtajaa ja kolmea jäsentä hallituksen erovuorossa olevien jäsenten tilalle. Kokous alkaa kello 13.00 Vantaalla Hämeenkylän kartanossa.

Hippoksen hallituksen puheenjohtajaksi ovat ehdolla Pekka Kairtamo, Antti Lehtisalo ja nykyinen puheenjohtaja Mika Lintilä. Kairtamo on siviiliammatiltaan Isku Oy:n kiinteistöjohtaja ja toimii Suomen Hippoksen valtuuskunnan varapuheenjohtajana. Eversti Antti Lehtisalo toimii jääkäriprikaatin komentajana ja on tullut raviväelle tutuksi Ale-hevosten kasvattajana. Hän on myös Hippoksen valtuuskunnan jäsen. Mika Lintilä on keskustan viidennen kauden kansanedustaja.

Suomen Hippoksen hallitukseen kuuluu puheenjohtajan lisäksi kuusi jäsentä. Tänä vuonna erovuorossa olevista kolmesta jäsenestä kaksi pyrkii jatkokaudelle. He ovat Heikki Kinnunen ja Hannu Nivola. Hallitukseen ovat ehdolla myös Marjo Kaipainen, Risto Kuusisto, Vesa Mäkinen, Jorma Ojapelto ja Jaana Tainio.

Kokouksen henkilövalinnoista kerrotaan Hevosurheilun verkkosivuilla kokouksen päätyttyä sekä perjantain Hevosurheilu-lehdessä, mikäli henkilövalinnat on tehty ennen lehden painoon menoa.

Päivitetty klo 11.50: poistettu Janne Ojasen nimi erovuoroisten jatkokaudelle pyrkijöiden joukosta.

Lisää teemasta: Suomen Hippoksen valtuuskunta