Ranch Kelly sai arvonnassa ykkösradan!

Aubrion du Gers lähtee radalta 3.

Tämä hyvä, sillä kuten Anne Luttinen sanoo “noissa lähdöissä ei kierretä”.

Näistä ennakkoasetelmista Ranch Kelly rattaillaan Hannu Torvinen lähtevät haastamaan ranskalaiseliitin sunnuntaina Bordeaux’ssa juostavassa Grand Prix de Sud-Ouestissa, jossa on ykköspalkintona 90 000 euroa.

Torvinen katsoo, että 3-radalta lähtevä Aubrion du Gers “on tällä hetkellä maailman paras ruuna”.

“Mutta Kelly on varmaan maailman paras tamma, eli ei siinä mitään. Ei Aubrionkaan sen ympärillä volttia heitä, jos Kelly on yhtään samanlainen kuin se oli Vincennesissä viimeksi”, hän toteaa.

Kova Carat Williams lähtee ulompaa, radalta 6.

Kisa juostaan autolähtönä 2550 metrin matkalla.

Osanottajalista lähenteli jossakin vaiheessa 40 nimeä, mutta Kellyn taustajoukot ovat olleet kaiken aikaa luottavaisina mukaanpääsystä.  Saara Jalasti veikkasi jopa, että lähtö jää vajaaksi. He olivat oikeassa, lopullisella listalla oli aamulla 12 ja nyt enää 10 nimeä.

René Aebischerin molemmat hevoset Uza Josselyn ja Capraio ovat jääneet pois.

“Tänne ykköstason hevoset Suomesta vaan, koska avoimiin pääsee näköjään helposti mukaan!” Luttinen kannustaa.

Bordeaux’sta kerrotaan, että sääennusteet uhkaavat hieman latistaa ravijuhlaa, sillä sunnuntaina sateesta on povattu rankkaa. Bouscat’n ravirata kuitenkin kuulemma sietää vedentuloa hyvin.

Edellinen Kelly Teamin reissuhan Ranskan Vincennesiin oli voitto eli victoire, kuten tiedetään.  Hevosurheilu pääsee mukaan tälle Ranskan valloitusreissu numero 2:lle.  Matka alkaa lauantaina lennolla Pariisiin Torvisen kanssa. Pariisista ajetaan Normandiaan, josta startataan seuraavana aamuna lähes 600 kilometrin ajomatkalle Bordeaux’hon.  Pysykää linjoilla, sillä nettiraportointia on luvassa!