Ranch Kellyn taustavoima Anne Luttinen on palauttanut Suur-Hollola-ajon ikonisen pokaalin lahtelaisille, mutta saako hän sen hyppysiinsä jälleen sunnuntaina Suur-Hollola-ajon jälkeen?

Kotimaisen lämminverikasvatuksen suuri kilpailu Suur-Hollola-ajo kisataan viikonloppuna Jokimaalla. Perjantailehti kertoo välierien suosikkien iskukyvyn ja taustajoukkojen odotukset. Ranch Kelly lähtee viimeiseen Suur-Hollolaansa ennen mammalomaa. Anne Luttinen on samalla haikea, mutta onnellinen. Lue tunnot kokonaisuudessaan perjantainumerosta.

Kylmäverihevosten Suur-Hollola-ajossa Tähen Toivomus aloittaa takamatkan takarivistä. Mitä asiasta ajattelee Pauli Raivio, oriin jo kertaalleen Suur-Hollola-voittajaksi valmentanut pitkän linjan suomenhevosmies? Sunnuntaina Jokimaa isännöi samalla ylimääräistä Toto75-kierrosta. Mukana lehdessä myös ennakointi ponien Suur-Hollola-ajoon ja kuvat kaikista sunnuntaina viivalle asettuvista.

Kuukauden henkilönä esittelemme Anna Paavolan, haminalaislähtöisen hevosurheilumanagerin, joka on aloittanut Rovaniemen ravien toimitusjohtajana. Paavola on käytännön hevosihminen ja entisena hevosten hoitajana hänellä on kokemuspohjaa – tuleeko se heijastumaan uudessa pestissä, selviää pian. Kattava artikkeli amfiteatterimaisen Mäntyvaaran uudesta toimitusjohtajasta on kertomus uskalluksesta ja onnistumisesta.

Ratsastuksessa ennakoimme muun muassa PM-kisoja ja Ainon kesän suurtapahtumaa suurine satsauksineen. Hevosurheilu kertoo taustat ja tarinat.

Hevosurheilun 95-vuotisjuhlavuoden ja 7 oikein -lehden 30-vuotisjuhlavuoden kunniaksi digilehti sisältyy tilauksiin. Kaikki tilaajat saavat sen kaupan päälle. Digilehden voi lukea missä päin maailmaa tahansa ja lukemaan pääsee kätevästi lataamalla Hevosurheilun Apin sovelluskaupasta.

Palveluun kirjaudutaan asiakasnumerolla, joka löytyy paperilehden osoitetiedoista postitoimipaikan jälkeen tai tilauslaskustasi (kirjoita asiakasnumero ilman ensimmäisiä nollia). Postinumero toimii salasanana.