Kari Lähdekorven nimi nousi Hevosurheilun verkkogallupissa ylivoimaiseksi ykköseksi. 

Gallupiin vastasi 400 henkeä, joista 59 prosenttia haluaisi nähdä Kari Lähdekorven Suomen Hippoksen hallituksessa seuraavan kaksivuotiskauden ajan.

Lähdekorpea kuvailtiin perusteluissa sanavalmiiksi ja alaa hyvin tuntevaksi hahmoksi. Moni kommentoi, että Lähdekorpi saa suunsa auki ja ajaa sekä ammattilaisten että harrastajien asemaa. Myös Lähdekorven työ ravien tunnettavuuden tekemiseksi nähtiin tärkeänä.

Toiseksi eniten ääniä keräsi Tuomo Ojanperä, joka sai 17 prosenttia äänistä. Ojanperää äänestäneet kommentoivat, että hän on ratkaisukykyinen hahmo, joka ajaa hevosmiesten asiaa.

Loput äänet jakautuivat melko tasaisesti. Matti Mahlamäkeä äänesti 10 prosenttia, Kari Erikssonia 8 prosenttia ja Markku J. Jääskeläistä 6 prosenttia vastaajista.

Suomen Hippoksen Valtuuskunta valitsee tänään kolme jäsentä hallitukseen tulevaksi kahdeksi vuodeksi. Valtuuskunnan kokous järjestetään Vantaalla ja se alkaa kello 12.

Gallupin tulokset

Kysyimme lukijoiltamme verkossa, ketä he äänestäisivät Suomen Hippoksen hallitukseen tulevan kaksivuotiskauden ajaksi. Äänet jakautuivat seuraavasti: 

Kari Lähdekorpi 59 % 

Tuomo Ojanperä 17 %

Matti Mahlamäki 10 %

Kari Eriksson 8 %

Markku J. Jääskeläinen 6 %

Gallupiin vastasi 400 henkilöä.