Hevosurheilu selvitti raviratojen viime vuoden tulokset, missä mennään ja mikä on totuus raviratojen taloudesta.

Raviratojen tulokset olivat keskimäärin viime vuonna hieman tappiolliset, mutta tuloksissa on suuri hajonta. Raviratojen kannalta tärkeimmät valtion kautta tulevat tuloerät ovat palkintotuki, toimintatuki ja investointituki. Mikä on totuus raviratojen taloudesta? Mikä rata teki kärkituloksen? Entä missä tehtiin huolta herättäviä tappioita?

Lue lisää keskiviikon Hevosurheilusta, jossa perataan Killerin Eliitin tapahtumat, maajoukkuehiihtäjien ponien haasteajon tunnelmat ja tutustutaan, mitä korjattavaa työryhmä löysi ravikilpailusäännöistä.

Viikonlopun Kymi Grand Prix –ravien tipsit ja Oslo Grand Prix –tapahtuman raportit löytyvät kätevästi keskiviikkonumerosta.

Hevosurheilun 95-vuotisjuhlavuoden ja 7 oikein -lehden 30-vuotisjuhlavuoden kunniaksi digilehti sisältyy tilauksiin. Kaikki tilaajat saavat sen kaupan päälle. Digilehden voi lukea missä päin maailmaa tahansa ja lukemaan pääsee kätevästi lataamalla Hevosurheilun Apin sovelluskaupasta.

Palveluun kirjaudutaan asiakasnumerolla, joka löytyy paperilehden osoitetiedoista postitoimipaikan jälkeen tai tilauslaskustasi (kirjoita asiakasnumero ilman ensimmäisiä nollia). Postinumero toimii salasanana.