Seinäjoki Racen ennakkolista

Suomesta
Midnight Hour
Workout Wonder
Next Direction
T.Rex
I’m Just A Sund
Ruotsista
Jairo
J.H. Mannerheim
Pastore Bob

Palkinnot: 70 000-30 000-17 000-7 000-3 000 €.

Seinäjoki Race kerää ympärilleen jo tuttua kevään ravikohua. Sanan säilä lyö nyt kutsutuista kilpailijoista.

Maamme valmentajatilastoa  105 000 eurolla ja 31 voittoprosentilla johtavan Antti Ojanperän valmennustallin lämminveriässä Regent Zet on tehnyt pitkään kelpo juoksuja ykköstasolla, mutta sitä ei ole vielä kutsuttu Seinäjoki Raceen.

“Mielellään olisimme lähteneet mukaan, mutta sitä ei ole kutsuttu”, Ojanperä kommentoi Ilmari Antinjuntin ja Kari Lähdekorven omistamasta ruunasta.

“Twitterissä luki, että meillä olisi muita suunnitelmia, mutta ainakaan minulla ei ole tietoa muista suunnitelmista”, Ojanperä sanoi.

Seinäjoki Race ei ole saanut tänä vuonna ennakkolistalleen vielä kovaa kansainvälistä ykköstykkiä.

”Ennakkolista ei ole vielä kauhean jäätävän näköinen”, Ojanperä kommentoi. “En tiedä tuntuuko vain minusta, mutta siellä näyttää olevan enemmän tavallisia hevosia, mutta ihan varmasti OK-hevosia ja ihan varmasti nousevia hevosia.”

Seinäjoki Raceen kilpailijat kutsuvat puheenjohtaja Juha Lyyski, Rami Linna ja Mikael Mattfolk. Antti Pylkkänen toimii tiedottajana. Lopullinen lähtölista julkaistaan sunnuntaina 15.4. klo 12 Seinäjoen ravien verkkosivulla, joten teoriassa uusia uutisia kutsutuista saatetaan vielä kuulla.

Regent Zetin tilanteesta Kari Lähdekorpi on pessimistinen.

”On väärin, että mun osaomistajani ja valmentajani kärsivät, että minun hevosiani ei kauhean mielellään kutsuta. Sen näkee nyt Seinäjoki Racessakin, kun Regent Zetiä ei ole kutsuttu. Sinne kutsutaan kaikkia muita vanhojen meriittien vuoksi, muttei sitä. Se on ihan pelkästään minun takiani”, Lähdekorpi toteaa kiihkottomasti.

Lähdekorpi omistaa Regent Zetistä puolet ja Ilmari Antinjuntti puolet.

”Jos Regent Zet jää 50 metriä lähtölaukassa ja tulee Workout Wonderin rinnalla maaliin, niin eihän se huono hevonen ole”, Lähdekorpi viittasi pääsiäisen kultadivisioonaan Kaustisella.

Lähdekorpi oli pitkään mukana kolmannekselle Workout Wonderissa, mutta ei omista siitä enää jouhikarvaakaan.

Lähdekorvella Seinäjoki-ajoon on tulossa Ruotsista kevään uusin kohuhevonen Pastore Bob, jonka hän omistaa yhdessä ruotsalaisten, pitkäaikaisten omistajatuttaviensa kanssa.

Juttua muokattu klo 22.16. Antti Pylkkäsen roolin osalta.

Lisää teemasta: Seinäjoki Race 2018