Seinäjokinen Reima Kuisla sai keskiviikkona tiedon että  Hevosurheilun “ravihevosia myytävänä” -palstalla oli ainutlaatuinen hevonen myynnissä. Puhelinsoitto Timo Hulkkoselle johti kauppoihin.

“Surprise Lord olisi kuulunut Seinäjoen suurkilpailuun ja se olisi kuulunut Vermon Finlandia-ajoon. Ehkä sitä ei valmentanut tai omistanut oikea taho. Tuskin niin on vieläkään”, Kuisla pohtii suomalaisten suurkilpailujen hevosvalintoja.

Usko kymmenvuotiaan oriin mahdollisuuksiin on Kuislalla kova. “Hevonen on myyjän mukaan hyvässä kunnossa. Oriis on ilmoitettu Oulun Number One-kisaan. Se saapuu Seinäjoelle huomenna perjantaina ja käyn sen läpi taivutellen”, Kuisla kertoo lähipäivien suunnitelmista.

Seinäjoella nähdään perjantaina myös “Method Kuisla” -tyyppistä valmennusta. “Ajan mersulla radalla sen vieressä ja takana ja katson miten ravi sujuu.”

IMG_2897

Oheinen ilmoitus johti hevoskauppoihin.

Kuislan näkemyksen mukaan Surprise Lord on hyvä ykkössarjan hevonen jollaisia on vaikea saada hankittua. “Sillä voi olla edessä vielä hyvät kilpailukaudet”.

Surprise Lord

Kasvattaja: Jalohepo Oy
Omistaja: Reima Kuisla
Valmentaja: Reima Kuisla

Ennätykset: 09,9aly – 14,1ke
Startit: 88: 31 – 19 – 4
Voittosumma 410 715,00 euroa

Suomen mestari 2013 ja 2014
Kahdesti toinen St Michelissä

Suku: Classic Response – Beauty Pro – Arnaqueur
Siitosura: Kuusi jälkeläistä, yksi syntynyt 2014 ja viisi 2015