Oikean takajalan koukistajajänteen loukkaantuminen viime syksynä koitui Lapin kärkiravureihin kuuluneen Remote Controlin kohtaloksi.

Jalka ei lähtenyt paranemaan toivotulla tavalla, ja tänään lauantaina Hannu Heikkilä ja Jukka Siivola veivät hevosen lopetettavaksi. Matka jatkui samaan osoitteeseen, mistä Remote Control löytyi syksyllä 2017 – Hannu Korvelle Pirkkalaan. Illan päälle tehtiin kaupat Guilty Pleasuresta.

”Hevonen sairasteli viime talven paljon ja tuli viime syksynä tosi lyhyellä jarrukärrytreenillä siihen kuntoon, missä se voitti yhden monté-lähdön Ruotsissakin. Nyt olin ajatellut ajaa sillä vähän lisää peruskuntoa, mutta Hannu saakin jatkaa sitä Kittilässä”, Hannu Korpi jutteli.

”Ollaan tultu Hannun kanssa tosi hyviksi kavereiksi, ja sillä lailla oli helppo myydä hevonen, kun tietää, että se menee hyvään paikkaan. Myös sillä lailla minulle sopi luopua hevosesta, että kun aloitan taas siviilityöt, kahdeksan valmennettavaa olisi vähän liikaa.”

Guilty Pleasure lähtee kohti Kittilää sunnuntaiaamuna

Jukka Siivola on osaomistajana myös Hannu Heikkilän toisessa valmennettavassa Al E.Gador Zetissä. Viime keväänä yrityksensä Kittilän Kumin Lapin Kumille myyneen kittiläläisen aikaisempia hevosia ovat olleet mm. Garlands Dream ja Order By Koffe.

Remote Controlin ura käsitti 166 starttia, joista tuli 30 voittoa. Voittosummaksi tuli 156 485 euroa ja ennätykseksi 11,1.

Linkki Guilty Pleasuren kilpailutietoihin