Meri on vahvasti läsnä, kun Aurora Uusitupa hoitaa valtrauslaista Vennelmon Veikkoa Helsingin edustalla olevassa Isosaaressa.

Perjantain Hevosurheilu kertoo kesätyönään turisteja saaressa ajeluttavasta suomenhevosesta. Se tuntuu nauttivan, kun ulapalta kantautuvassa merituulessa sitä eivät härnää hyttyset eivätkä paarmat.

Ylöjärveläinen arkkitehti Juha Saarijärvi on harrastanut raviurheilua monelta kantilta. Nyt näyttää, että tärppäsi, kun hänen kolmevuotias Carbon Crystalinsa kulkee hienosti ja starttaa Tammakriteriumissa ykkösradalta.

Lehti esittelee myös Carbon Crystalin vastustajan, epäonnen selättäneen Even Smaller Plumin, jota saapuu Teivoon ajamaan sen valmentaja Mattias Djuse.

The Hambletonian lähestyy, karsinnat ja finaali ajetaan lauantaina. Lue lehdestä ainoana tammana oriiden ja ruunien 22 vuotta kestänyttä hegemoniaa uhmaamaan lähtevän Atlantan ja sen haastajien Wolfgangin ja Six Packin valmentajien tuoreimmat mietteet.

Perjantainumeron poniteemassa on asiaa tulevista ponikuninkuusraveista ja kuninkuusravien Suomen mestaruuksista.

Ratsastusliitteessä kerromme muun muassa, miten vahvana Maarit Raiskion rakkaus kouluratsastukseen on säilynyt ja millaiset tuulet hyvinkääläisessä ratsastusscenessä puhaltavat.

Hevosurheilu palvelee sekä digi- että printtiversiona.